Liga 1

Fotbaliștii Astrei se revoltă: „Sunt probleme ca la Dinamo, dar nu interesează pe nimeni!”

+10 Foto
Mihai Răduț (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a acuzat problemele financiare ale Astrei, imediat după finalul partidei cu Craiova (1-1).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 18 January 2021

Mihai Răduț (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a acuzat problemele financiare ale Astrei, imediat după finalul partidei cu Craiova (1-1).

„Cred că am obosit să vorbesc pe subiectul ăsta. Știe toată lumea care sunt problemele. Sunt aceleași probleme ca la Dinamo, de exemplu. Acolo se vorbește mai mult, dar la noi, nefiind o echipă de tradiție și cu mulți suporteri, nu prea interesează pe multă lume.

Sunt promisiuni. Sperăm să se rezolve, dar nu vreau să comentez mai mult. E treaba conducerii, să fie liniște la echipă și noi să adunăm puncte. Când sunt probleme pe mai multe părți, e mai greu să emiți pretenții. Automat, atunci când ai un eșec, ai în cap treaba asta, că nu ți se oferă toate condițiile, ai un alibi. 

În România sunt jucătorii obișnuiți așa din cauza vechiului sistem și consider că trebuie să se schimbe atât de la noi, dar, în principal, de la oamenii care conduc acest sport”, a declarat Răduț, citat de digisport.ro.

+10 Foto
FOTO: facebook.com/UCVOficial

Nu știu ce înseamnă liniște. Ni s-au promis anumite lucruri, nu s-au concretizat. Încă așteptăm. Trebuiau să se concretizeze înaintea meciului cu FCSB. Am așteptat, dar n-au mai venit banii. Îl luăm în brațe pe clasicul „să sperăm”
Valerică Găman, fundaș Astra

Sunt probleme financiare, prime care nu s-au dat, salarii. Dar am promisiuni de la domnul Niculae că se va rezolva totul. Acum două zile am vorbit cu dânsul
Eugen Neagoe, antrenor Astra

Bogdan Mara, reacție „la cald” după Astra - Craiova 1-1

>

Citește mai multe știri despre Astra - Craiova 1-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.