Liga 1

Panduru a observat o problemă la Craiova, după egalul cu Astra „Nu știu dacă s-a mai întâmplat asta în ultimii ani”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 January 2021

CSU Craiova a remizat pe terenul Astrei, 1-1, iar după meci Basarab Panduru a subliniat un detaliu inedit la formația antrenată de Corneliu Papură.

Fostul mare internațional a observat că la startul partidei antrenorul oltenilor avea pe teren doar trei jucători care au marcat în acest sezon de Liga 1. Panduru consideră că absența atacantului Elvir Koljic are un impact negativ și asupra mijlocașilor Dan Nistor și Alex Cicâldău.

Basarab Panduru: „Doar trei titulari din meciul cu Astra au marcat pentru Craiova”

„Cred că este pentru prima dată după mulţi ani când în etapa a 17-a Craiova trimite în primii 10 titulari doar 3 jucători care au marcat: Bancu, Ofosu şi Cicâldău. În rest, ceilalţi jucători nu au marcat şi sunt şapte la număr. 

Nu ştiu dacă s-a mai întâmplat asta vreodată laCraiovaîn ultimii ani! E normal poate la începutul campionatului. Dar în etapa a 17-a?! Vorbim despre o echipă care vrea să câștige campionatul, e altceva.

Mijlocaşii nu mai dau acelaşi randament pentru că nu mai au oameni în faţă care să marcheze. Nu mai ai jucătorii ăia buni în faţă care să marcheze şi automat scade şi randementul lui Nistor sau Cicâldău”, a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

20 de goluria marcat Craiova în acest sezon. Are al 5-lea atac din Liga 1, la egalitate cu FC Voluntari și Dinamo

VIDEO Impresiile lui Mihai Stoichiță după Astra - Craiova 1-1: „Fără atacant, Craiova a ajuns mai greu în careu”

>

Citește mai multe știri despre Astra – Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.