Tenis

VIDEO Imagini scandaloase la Australian Open! Ce a filmat Putintseva și de ce s-a certat cu Rennae Stubbs: „N-aş fi venit dacă aş fi ştiut că trebuie să stau 14 zile într-o cameră cu şoareci!”

Yulia Putintseva (26 de ani, 28 WTA) acuză condițiile de la Australian Open. Jucătoarea din Kazahstan spune că nu a putut dormi din cauza unui șoarece.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 January 2021

Yulia Putintseva (26 de ani, 28 WTA) acuză condițiile de la Australian Open. Jucătoarea din Kazahstan spune că nu a putut dormi din cauza unui șoarece.

Yulia Putintseva continuă să se plângă de la condițiile pe care jucătorii le au la Melbourne. Cea mai recentă problemă a fost somnul perturbat de un șoarece. Jucătoarea a postat imaginile pe Twitter: „Altă cameră, aceeași poveste. Am vrut să dorm, dar nu se poate. Nu sunt singura care trece prin asta, mai mulți jucători mi-au povestit același lucru”. Putintseva a mai distribuit un clip asemănător și în urmă cu 3 zile. Atunci era cazată în altă cameră. 

Putintseva și Rennae Stubbs, schimb de replici la Australian Open

Yulia Putintseva a „înțepat-o” pe Rennae Stubbs (49 de ani), fostă campioană de Grand Slam în proba de dublu: „Acum ce mai zici? N-ar trebui să mă plâng nici de asta? Să merg așa la somn?”. Cele două au mai avut un schimb acid de replici, după ce kazaha s-a plâns de lipsa aerului condiționat din camere.

Yulia Putintseva
  • În cursul acestei zile, Putintseva a postat o imagine pe Instagram: „Avem nevoie de aer condiționat! Ferestrele nu se deschid”
  • Stubbs: „Nu, nu aveți”
  • Putintseva: „Poate tu nu ai, dar eu vreau asta. Nu sunt cazată într-un hotel de 5 stele, sunt într-o cameră cu șoareci și păianjeni”
  • Stubbs: „Serios! Cred că suntem mulți care am stat două săptămâni în carantină și toți am supraviețuit. Veți scăpa și voi, apoi veți pleca cu cel puțin 100.000 de dolari australieni în buzunare. Dacă vreți să donați banii, sunt sigur că mulți așteaptă asta”
  • Putintseva: „Aud peste tot de 100.000 de dolari australieni. Ar trebui să știi câți bani și cât timp cheltuim înainte de un Grand Slam. Nu aș fi venit pentru banii ăștia, dacă aș fi știut că îmi voi pierde forma, stând 14 zile închisă într-o cameră cu șoareci”.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.