Tenis

FOTO Sportiva din România care îi sfidează pe critici: „Mereu am semănat cu Serena Williams, niciodată nu am fost băț"

Articol de GSP.RO  —  Tuesday, 19 January 2021

Andreea Prisăcariu, 20 de ani, locul 565 WTA, a afirmat că o admiră pe Serena Williams, jucătoare pe care o consideră un model.

Fosta campioană națională la juniori, Andreea Prisăcariu e o prezență aparte printre jucătoarele de tenis din România. Ea are nu mai puțin de 21 de tatuaje și un stil rebel care se reflectă inclusiv în jocul ei: „agresiv, oarecum arogant, dar trebuie!”, după cum îl descrie chiar ea.

„M-am asemănat și la conformație cu Serena, niciodată n-am fost băț. N-o să spun că vreau să ajung numărul 1, cum zice toată lumea, că mi se pare o prostie să-ți propui așa ceva. Dar îmi doresc să fac tot ce pot cu talentul pe care îl am", a spus Andreea pentru as.ro.

Andreea Prisăcariu, rezultate doar la dublu în ITF

Andreea Prisăcariu a fost prietenă cu Bianca Andreescu, însă carierele lor au luat o traiectorie diferită. Dacă Bianca a ajuns campioană la US Open, în schimb Andreea încă se mai luptă să adune puncte în turneele ITF, anul trecut având rezultate mai bune la dublu. 

Astfel, ea a câștigat în lunea decembrie finala de dublu a turneului ITF din Antalya, alături de Andreea Roșca. Pentru această victorie ele au împărțit un cec de doar 1.000 $.

Citește și alte știri despre Andreea Prisăcariu:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.