Liga 1

FOTO Oficialii celor de la FCSB, surprinși vorbind la telefon în pauza meciului cu Viitorul! Reacția lui Basarab Panduru: „Argăseală poate scrie o poezie”

+6 Foto
FOTO: Captură @TelekomSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 January 2021

FCSB a remizat în deplasarea cu Viitorul, scor 2-2. La pauza meciului, Mihai Stoica a fost surprins discutând la telefon. 

FCSB a intrat în dezavantaj la vestiare. Viitorul a deschis scorul în duelul de la Ovidiu, printr-un penalty transformat de Cosmin Matei, în minutul 17. Nervozitatea a fost vizibilă în tabăra oaspeților. Imediat după fluierul care a pus capăt primelor 45 de minute, Mihai Stoica, Valeriu Argăseală și Marius Ianuli au fost surprinși butonând telefoanele. 

Mihai Stoica, pe telefon la pauza meciului Viitorul - FCSB

Mihai Stoica a fost cel mai nervos. A aruncat la un moment dat telefonul, dar i-a fost pasat cel al lui Mache. La pauză, FCSB a efectuat o singură modificare. Alexandru Buziuc i-a luat locul lui Darius Olaru, o mutare firească, ținând cont de scor. 

Nu îmi dau seama cu cine vorbesc, chiar nu știu. Argăseală poate scrie o poezie. Oamenii fac ce trebuie să facă, eu știu? Mi-e greu să cred că vorbea cu patronul, apoi să cheme pe cineva, să transmită mai departe. Nu cred că vorbește cu patronul, dar nu știu. MM probabil întreabă de anumite faze, de penalty-ul nedat
- Basarab Panduru, la TV Telekom Sport

VIDEO. Gică Popescu dezvăluie secretul gazonului de la Ovidiu

>

Citește și alte știri despre Viitorul - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.