Liga 1

Cristi Borcea rămâne neimpresionat de eforturile DDB: „Dinamo va fi deconectată de la aparate”

Cristi Borcea a vorbit despre viitorul lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 January 2021

Cristi Borcea (51 de ani), fostul acționar majoritar al lui Dinamo, continuă să prevestească falimentul pentru echipa din Ștefan cel Mare: „Echipa va fi deconectată de la aparate, se va desființa în scurt timp”.

Cristi Borcea: „Dinamo e în moarte clinică, se va desființa”

„În momentul de față, Dinamo se găsește într-o situație mult mai delicată decât cea din 1995, când am preluat eu clubul, alături de Cornel Dinu. Dânsul a salvat Dinamo, dar atunci echipa avea un stadion, avea cotizații. 

În momentul de față, Dinamo nu are nimic. Nu are stadion, nu are identitate. E ținută în viață numai și numai de suporteri, dar e în moarte clinică. Din moment în moment se așteaptă deconectarea de la aparate. (...) Erau patroni adevărați înainte, acum sunt doar licurici. 

În momentul de față, salvarea este stadionul. Clubul e în moarte clinică, în cel mai scurt timp se va desființa”, a spus Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 

Trecutul controversat al lui Cristi Borcea

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.