Liga 1

Ce salariu primește Aleix Garcia în La Liga, după ce a „evadat” de la Dinamo

Aleix Garcia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 ianuarie 2021

Aleix Garcia, 23 de ani, fostul mijliocaș al lui Dinamo, a început săptămâna cu oficializarea unui transfer, a semnat cu Eibar (locul 15 în La Liga), încercând să contribuie la evitarea retrogradării. Va avea același salariu pe care trebuia să i-l ofere și Pablo Cortacero.

Revenirea ex-dinamovistului în LaLiga a fost posibilă fiindcă mijlocașul de 23 de ani a acceptat un contract valabil doar până la vară, apoi înțelegerea se va prelungi pe încă doi ani, dacă el va da randament și Eibar se va salva. 

Aleix Garcia are același salariu ca la Dinamo :)

Spaniolii de la Marca anunţă că Aleix Garcia a devenit o variantă pentru Eibar după ce Hendrix şi Oliva au refuzat ofertele. 

Salariul ibericului în Primera Division nu este mai mare decât ce avea în Ștefan cel Mare, 30.000 de euro pe lună, au transmis apropiații lui. Cortacero s-a înțeles cu Aleix pentru plata a 90.000 de euro, iar dacă banii nu vor fi virați în viitoarea săptămână, Dinamo e obligată să-i mai achite 40.000 de euro!

Aleix Garcia, de la Dinamo la Eibar

Cotat de transfermarkt la 2 milioane de euro, Garcia  a fost prezentat pe site-ul lui Eibar și revine în La Liga după doi ani, jucând între august 2017 și iunie 2019 la Girona. Fostul jucător al lui Dinamo poate debuta la Eibar pe 21 ianuarie, contra liderului Atletico Madrid.

VIDEO Daniel Șendre: „Oricine poate fi în spatele lui Pablo Cortacero, chiar și Gigi Becali”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.