Publicitate

Fulham - Manchester United: „Diavolii” caută revenirea pe primul loc în Premier League! Cotă mărită la 50 pentru victoria lui United

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 January 2021

Fulham - Manchester United se joacă azi, de la 22:15, într-o restanță din etapa cu numărul 18 din Premier League. În cazul în care se vor impune la Londra, „diavolii” își vor recupera prima poziție, ocupată acum de Leicester.

Manchester United merge pe terenul lui Fulham după ce a terminat la egalitate derby-ul cu Liverpool, 0-0, pe Anfield. Elevii lui Solskjaer au pierdut, cel puțin pentru moment, prima poziție în Premier League, după victoria celor de la Leicester în fața lui Chelsea, scor 2-0, dar pot reveni rapid în fruntea ierarhiei dacă vor trece de echipa lui Scott Parker.

Manchester United n-a mai pierdut în fața lui Fulham din 2009, atunci când bifa două înfrângeri consecutive pe „Craven Cottage”, 0-2 și 0-3. De atunci, United s-a impus de opt ori în fața lui Fulham, în Premier League, în timp ce două partide din campionat s-au terminat la egalitate. Cele două formații s-au întâlnit și în Cupa Angliei, în 2013, când tot United a avut câștig de cauză, victorie cu 4-1. Pariorii pot profita dacă Manchester United obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes (detalii AICI)!

  • În ultima partidă dintre cele două echipe, United a câștigat cu 3-0 pe terenul lui Fulham;
  • Solskjaer n-are probleme mari de lot! Doar Jones și Rojo rămân indisponibili;
  • Fulham e pe locul 18, retrogradabil, cu 12 puncte în 17 etape;
  • United e cea mai bună echipă din deplasare: 7 victorii și 2 egaluri în 9 meciuri;

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Manchester United a fost mărită la 50, în loc de 1,60. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.