Liga 1

FCSB. Mihai Stoica, reacție după egalul cu Viitorul: „Înțeleg că de ani de zile Kovacs e rezident în Cluj” » Ce le-a răspuns fanilor care i-au cerut un atacant

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 ianuarie 2021

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a postat pe facebook un mesaj după egalul spectaculos cu Viitorul, 2-2.

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit despre arbitrul Istvan Kovacs, despre care a spus în mai multe rânduri că a dezavantajat-o pe FCSB, și despre duelul cu formația lui Mircea Rednic.

„Am spus după meciul cu CFR și am spus degeaba. Așa cum am făcut-o după multe meciuri în care arbitrul despre care înțeleg că de ani de zile e rezident în Cluj ne-a dezavantajat (e opinia mea, se pare că nu și cea a CCA, dacă e delegat cu fervoare la meciurile noastre).I-am întors pe Viitorul de la 0-1 și nu părea să ne împiedice Kovacs să câștigăm. Ne-am împiedicat singuri. 

Man + Tănase au mai multe goluri marcate decât partenerele noastre de competiție. Până la etapa asta erau la egalitate cu Sepsi. Acum, au un gol mai mult. Din păcate”, a fost mesajul lui MM Stoica.

Întrebat de fani când va transfera FCSB un atacant de careu, MM Stoica a răspuns scurt: „Pentru cei care cer insistent un nr 9, tăiați 2 din următorii 6 : Olaru, Moruțan, Man, Tănase, Coman, Tavi Popescu (să-i facem loc băiatului)”. 

VIDEO Ionuț Rada, analiză amplă după Viitorul - FCSB 2-2

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.