Liga 1

Dennis Man, lăudat de presa din Spania: „Cel mai important talent de la Gheorghe Hagi până în prezent”

Dennis Man (22 de ani) FOTO IMAGO

Articol de Răzvan Butcaru  —  Wednesday, 20 January 2021

Dennis Man (22 de ani), omul momentului de la FCSB și fotbalistul anului trecut în Ancheta GSP, a fost lăudat de ziarul de casă al celor de la Real Madrid, publicația AS, care l-a comparat cu Gheorghe Hagi.

Dennis Man traversează cea mai bună perioadă din cariera sa și a fost lăudat de presa spaniolă: „Nu este atacant și a marcat 18 goluri și a dat 10 pase de gol: cel mai important talent de la Gheorghe Hagi până în prezent” este titlul articolului din AS.

Portret Dennis Man în Spania: „Joacă la Steaua București și este bijuteria și marea speranță a fotbalului românesc”

„Dennis Man joacă extremă la Steaua București și este bijuteria și marea speranță a fotbalului românesc. Există jucători care au toate capacitățile pentru a reuși în fotbal. Dennis Man este unul dintre ei. Este un stângaci desăvârșit, care se remarcă prin evoluțiile sale excelente din acest sezon de Liga 1.

Din acest motiv, România, o țară cunoscută la nivel mondial, este atât de entuziasmată de calitățile acestui jucător. Manchester City ar putea deja să-l transfere, Monchi deja l-a luat în vizor la Sevilla și va rămâne mult timp cu ochii pe el”, scrie sursa citată.

Victor Becali: „Sunt cluburi care întreabă de Dennis Man”

„Fenerbahce nu poate plăti suma asta. Este perioada de transferuri de iarnă, în care este foarte greu. Apoi este și pandemia, s-a devalorizat lira, este o mare problemă. S-au pus niște restricții în Turcia, un fel de fair-play financiar, așa că ei iau jucători împrumut.

Sunt cluburi care întreabă de Man, dar nu înseamnă că toți care întreabă de el și-l pot permite. Este un jucător urmărit, cu siguranță. Până la urmă, e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri. Sigur că atrage atenția multor cluburi, dar în iarnă este destul de greu (să se realizeze transferul)”, a declarat Becali.

VIDEO. Grigore Sichitiu: „Nu-l văd pe Dennis Man într-un campionat agresiv. Are nevoie de un fotbal în care să respire”

>

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.