Campionate

Juventus - Napoli 2-0. Juventus a cucerit a 9-a Supercupă a Italiei din istorie » Andrea Pirlo, la primul trofeu ca antrenor

+28 Foto
Radu Drăgușin a câștigat primul trofeu cu Juventus: Supercupa Italiei. La finalul meciului s-a pozat cu Ronaldo și trofeul mult dorit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 January 2021

Juventus a învins Napoli, scor 2-0, și a cucerit Supercupa Italiei, în partida disputată pe arena Citta del Tricolore din Reggio Emilia.

  • Radu Drăgușin (18 ani) a fost rezervă la Juventus și a ridicat trofeul în vestiar, alături de Cristiano Ronaldo și Giorgio Chiellini. Este primul trofeu al românului alături de Juve.

Juventus a câștigat partida cu Napoli și a cucerit a 9-a supercupă din istorie, fiind cea mai titrată echipă a competiției. Andrea Pirlo, care se află în primul sezon pe banca bianconerilor, a cucerit primul său trofeu din cariera de antrenor.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în a doua repriză, în minutul 64 și a ajuns la reușita cu numărul 20 în acest sezon, după cele 15 goluri marcate în Serie A și cele patru reușite din Liga Campionilor. Starul lusitan a mai atins o cotă impresionantă din cariera sa: golul 760 în toate competițiile oficiale, atât la echipa de club, cât și la echipa națională, și a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, după ce l-a depășit fostul atacant Josef Bican.

Galerie FOTO de la partida Juventus - Napoli 2-0

Alvaro Morata și-a trecut numele pe tabela marcatorilor, după ce a primit o pasă decisivă de la Juan Cuadrado. Atacantul spaniol a rămas singur cu portarul napoletanilor, David Ospina, și a marcat pentru 2-0 la ultima fază a meciului.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.