Liga 1

UPDATE Continuă lupta dintre DDB și Cortacero la Dinamo! Ce s-a întâmplat azi la Tribunal

+23 Foto
Azi poate fio zi extrem de importantă în războiul DDB – Pablo Cortacero.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 ianuarie 2021

Situația judiciară de la Dinamo este tot mai complicată, iar azi ar fi putut fi o zi extrem de importantă în războiul DDB – Pablo Cortacero.

UPDATE 14:50: Tribunalul a amânat decizia

Tribunalul București a amânat decizia în procesul dintre Cortacero și DDB pentru 18 martie.

Știrea inițială:

Programată inițial pentru azi, Adunarea Generală a acționarilor, în care trebuia să se facă mărirea de capital de 5 milioane de euri, cerută de Cortacero, nu va avea loc, dar lupta pentru putere la Dinamo poate avea azi episodul final.

Termen în procesul Pablo Cortacero – DDB

Azi, la Tribunalul București, este programat un termen în procesul în care Pablo Cortacero și Alex Couto, directorul general, reclamă faptul că acționarul majoritar, Cortacero, a fost destituit ilegal din funcția de președinte al Consiliului de Administrație, din 27 noiembrie, potrivit doardinamo.ro.

Plângerea a fost depusă pe 7 decembrie, iar dacă azi va fi dat un verdict, acesta ar putea fi decisiv în lupta pentru putere.

Miza războiului pentru putere la Dinamo

Dacă Tribunalul București decide că Pablo Cortacero a fost destituit ilegal, acesta va reveni la putere, chiar dacă nu a adus banii promiși, iar tot ce a semnat Constantin Eftimescu în calitate de președinte al CA, printre care noile contracte cu jucătorii, aducerea lu Mario Nicolae și împrumutul primit de la DDB, poate fi declarat nul.

Dacă DDB va avea câștig de cauză, fanii pot să își continue planul de redresare a clubului, iar deciziile luate în ultima perioadă vor rămâne în vigoare.

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu FC Botoșani

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.