Gimnastica

FOTO Declarațiile controversate ale unei gimnaste au înfuriat o țară întreagă: „Persoane iresponsabile! De ce să le ajut?”

+18 Foto
Karolina Sevastyanova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 ianuarie 2021

Gimnasta Karolina Sevastyanova, în vârstă de 25 de ani, a strânit rumoare în Rusia cu o declarație făcută în social media.

Aceasta a spus că refuză să ajute mamele cu mulți copii și o situație financiară precară, preferând în schimb să doneze pentru organizațiile care se ocupă de bunăstarea animalelor și cele de caritate.

În timpul unei sesiuni de Q&A (întrebări&răspunsuri) găzduită pe contul de Instagram, unde este urmărită de aproape 600.000 de oameni, Karolina a spus:

„Aceste persoane aleg să fie atât de iresponsabile. Nu mai trăim în epoca de piatră, unde sarcinile nu puteau fi prevenite. Când știi că nu poți avea grijă de un copil, de ce naști un al doilea, al treilea, al patrulea? Este corect pentru acei copii, cărora nu le poți oferi un viitor bun?”

Potrivit The Sun, Karolina Sevastyanova practică gimnastică ritmică și a ieșit campioană europeană în 2012 la competiția de grup, precum și campioană la Jocurile Olimpice de tineret din 2010.

În februarie 2015, Karolina a apărut pe coperta revistei ruse „Maxim”.

Răsfoiește mai multe galerii foto:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.