Liga 1

DDB exultă: „Am mai scăpat de un săpaș!” » Și anunță ce urmează: „Tăvălugul nu mai poate fi stăvilit”

Dorin Șerdean a fost îndepărtat din conducerea lui Dinamo. Fanii-finanțatori din DDB spun că e doar începutul unei campanii prin care vor să scape de toți oamenii lui Pablo Cortacero.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 January 2021

Dorin Șerdean a fost îndepărtat din conducerea lui Dinamo. Fanii-finanțatori din DDB spun că e doar începutul unei campanii prin care vor să scape de toți oamenii lui Pablo Cortacero. 

Dorin Șerdean, fostul președinte al lui Dinamo, a fost într-un conflict cu fanii din programul DDB. Scandalul a atins apogeul la partida cu CFR Cluj, din decembrie, când lui Șerdean nu i s-a permis accesul pe stadion. A urmat un schimb de replici și o ruptură definitivă. Astăzi, supoterii au tranșat lupta. L-au mazilit din conducerea clubului și îi transmit lui Pablo Cortacero că nu se vor opri aici. 

Dorin Șerdean, îndepărtat de la Dinamo. DDB exultă

„AM MAI SCĂPAT DE UN SĂPAȘ!

Veștile bune nu sunt numai despre cei care își prelungesc contractele în urma negocierilor cu DDB, ci și despre cei de care ne despărțim cu bucurie.

Ultimul dat afară din club este Dorin Pavel Șerdean, cel care anunța ieri cu surle și trâmbițe că are un plan B de investiții pentru ”săptămânile și Paștele proxime”.

Astăzi, 21 ianuarie 2021, Clublul FC Dinamo București, prin vocea președintelui Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu, a anunțat încheierea raporturilor contractuale cu președintele executiv Dorin Șerdean.

Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți.

La ședința organizată la sediul clubului a fost prezent și Dorin Șerdean.

Implicarea suporterilor, reprezentați prin boardul DDB, este esențială pentru salvarea clubului. Am început curățenia și o vom duce până la capăt.

Șerdean, mâna dreaptă a paravanului Cortacero, a contribuit prin tot ce a făcut la împingerea clubului către faliment.

Am intervenit la timp pentru a-i opri pe cei care urmăresc distrugerea lui Dinamo, dar bătălia nu se oprește aici.

Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toți cei ascunși în spatele acestui plan diabolic, indiferent de numele lor.

TĂVĂLUGUL DDB NU MAI POATE FI STĂVILIT!”, se arată în comunicatul emis de DDB. 

VIDEO. Se întorc Cristi Borcea și Nicolae Badea la Dinamo? 

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.