Liga 3

VIDEO CSA Steaua și-a prezentat azi noii atacanți

CSA Steaua i-a transferat pe atacanții Dragoș Huiban (30 de ani) și Philippe Nsiah (26 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 January 2021

CSA Steaua i-a transferat pe atacanții Dragoș Huiban (30 de ani) și Philippe Nsiah (26 de ani). 

  • CSA Steaua conduce Seria 4 din Liga 3, cu 26 de puncte, două peste FCSB 2. Ambele formații sunt ca și calificate în play-off-ul pentru promovare.
  • CSA Steaua joacă primul meci din 2021 chiar împotriva lui FCSB 2, pe 15 martie. 

Daniel Oprița a cerut întăriri în atac, pentru a putea ataca promovarea în Liga 2. Conducerea „militarilor” a reușit astăzi primele două mutări, după ce a fost refuzată de mai mulți fotbaliști cu experiență, printre care și Andrei Cristea, golgeterul lui Poli Iași. 

CSA Steaua, primele transferuri. Cine e Philippe Nsiah

Philippe Nsiah este un atacant francez de 1,86 metri, ultima dată la Concordia Chiajna. Are o singură reușită în 11 apariții stagionale la divizionara secundă din Ilfov. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru RC La Felche, Pandurii, Daco-Getica și Academica Clinceni. Alături de formația antrenată de Ilie Poenaru a evoluat și în Liga 1, reușind să puncteze o dată, într-o victorie cu Chindia, scor 3-1.

Philippe Nsiah

75.000 de euroeste cota lui Philippe Nsiah în acest moment, conform transfermarkt.de

CSA Steaua l-a adus și pe Dragoș Huiban

Dragoș Huiban, ultima dată la Gloria Buzău, a sosit și el în Ghencea. Atacant cu 12 apariții în Liga 1, în tricoul lui Sepsi, a mai evoluat de-a lungul carierei la FC Onești, FCM Bacău, FCM Târgu Mureș, Academica Clinceni și Sportul Snagov.

Sunt foarte mândru să fiu aici. Este o realizare, indiferent de liga în care se află. Sper să ducem echipa acolo unde îi este locul. Vom face tot posibilul.
- Dragoș Huiban

VIDEO. CSA Steaua a prezentat primele transferuri ale iernii

CSA Steaua, refuzată de nume importante

Și Andrei Cristea (36 de ani), atacantul lui Poli Iași, a fost dorit de CSA Steaua. Mutarea nu s-a concretizat însă. Ieşeanul ar fi declinat elegant oferta afirmând, din nou, că doreşte să îşi încheie activitatea fotbalistică la actuala sa echipă, Politehnica Iaşi.

Steaua l-a dorit în această iarnă și pe Moussa Sanoh (25 de ani, extremă dreapta). Nici de această dată trupa lui Oprița nu a avut mai mult noroc. Discuțiile s-au împotmolit când olandezul care a activat în Liga 1 la Poli Iași, Gaz Metan și FC Voluntari a cerut o primă de instalare în valoare de 10.000 de euro.

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.