Tenis

Paula Badosa, prima jucătoare care confirmă infectarea cu COVID-19 la Melbourne: „Mă simt rău și am simptome”

Paula Badosa / foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 ianuarie 2021

Paula Badosa (23 de ani, 67 WTA) e prima jucătoare aflată în izolare la Melbourne care confirmă că are coronavirus. Sportiva iberică a făcut anunțul astăzi, cu 18 zile înainte de startul Australian Open.

  • Sunt deja 72 de jucători care sunt obligați să stea izolați înainte de Australian Open, turneu de Grand Slam ce debutează pe 8 februarie. 
  • Aceștia au fost informați că trebuie să stea izolați pentru două săptămâni, fără să se poată antrena pe terenul de tenis, după ce au fost depistate 3 cazuri de COVID-19 în zborurile care i-au dus la Antipozi;

Paula Badosa a ajuns la Melbourne de la Abu Dhabi și se află în cea de-a șaptea zi de izolare după ce a aflat că are coronavirus. Iberica e prima jucătoare aflată în Australia care confirmă că e infectată. Alți patru jucători sunt pozitivi, însă numele lor nu a fost încă divulgat.

„Am o veste proastă. Azi am primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19. Mă simt rău şi am simptome, dar voi încerca să mă recuperez cât mai repede. Am fost transferată la un alt hotel pentru a mă autoizola şi pentru a fi monitorizată” a anunțat Badosa, pe contul său de Twitter.

Sorana Cîrstea, în izolare la Melbourne. Primele imagini din camera de hotel: „Ziua 5. Sau poate 6?”

Sorana Cîrstea se vede nevoită să stea în izolare, după ce o parte dintre persoanele care s-au aflat în avionul cu care a venit în Australia au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Ea nu se poate antrena deloc pe teren în această perioadă, astfel că improvizează: își exersează loviturile în camera de hotel, în haine obișnuite, din moment ce autoritățile nu permit ca geanta cu echipamentul să îi fie înmânată!

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep încă mai poate să câștige turnee de Grand Slam”

>

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.