Liga 1

FOTO. Stadionul din Giulești, aproape de finalizare! Au fost montate ambele tabele » Ultimele imagini

+15 Foto
Sursă foto: Facebook @Construcții Erbasu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 January 2021

Constucția stadionului din Giulești continuă, iar până în aprilie ar trebui să fie gata. Recent s-au montat cele două tabele.

„Progresăm în fiecare zi cu lucrările de execuție la noul stadion Rapid, iar astăzi a fost finalizată montarea celor două tabele amplasate la nivelul peluzelor Nord și Sud. Mulțumim tuturor celor implicați în construcția acestui stadion”, a comunicat pe Facebook „Construcții Erbasu”.

Arena Rapid, în administrarea Ministerului Transporturilor

Toate stadioanele moderne din România sunt administrate de statul român. Ministerul Apărării va prelua Ghencea, MTS-ul va lua Arcul de Triumf, Ministerul Transporturilor se va alege cu arena Rapid. „Steaua" și „Arcul de Triumf" sunt deja gata, în aprilie va fi finalizat și Giuleștiul. 

Caracteristici Stadion Rapid

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Cum arăta stadionul Giulești înainte de finalul anului 2020

>

Citește mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.