Liga 1

Note GSP la FCSB - Voluntari: mulți fotbaliști cu 5 și la gazde. Un singur 8

+16 Foto
Florin Tănase și Dennis Man FOTO Facebook FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 ianuarie 2021

FCSB a câștigat la limită aseară, 2-1 cu FC Voluntari. Trupa antrenată de Toni Petrea (45 de ani) va rămâne pe prima poziție și la finalul acestei etape, indiferent de rezultatul pe care îl va obține CFR Cluj.

Dennis Man a fost considerat cel mai bun jucător de pe teren de Gazeta Sporturilor și a obținut nota 8. Vedeta roș-albaștrilor din acest sezon a deschis scorul în prima repriză și a obținut lovitura de la 11 metri din care Florin Tănase a mărit avantajul gazdelor. Căpitanul celor de la FCSB a fost văzut de reporterii ziarului drept al doilea cel mai bun jucător de pe teren, după ce a transformat lovitura de pedeapsă și a ajuns la 13 reușite stagionale în acest sezon, la un gol distanță de liderul Man. 

Florinel Coman, evoluție slabă ca „9 fals”

Florinel Coman a început aseară din nou pe post de 9 fals. Ultima dată când a jucat pe acest post a fost în urmă cu aproximativ 2 ani, când FCSB a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei României de FC Hermannstadt. 

Florinel a încasat cea mai mică notă dintre jucătorii celor de la FCSB, alături de integraliștii Adrian Șut și Ovidiu Popescu. „Lampard” a comis penalty-ul din care Voluntari a marcat la ultima fază a meciului.

FCSB - Voluntari 2-1 » Note GSP

Darius Olaru și Valentin Crețu, care au intrat pe teren în a doua repriză, au fost și ei notați cu 5. Toni Petrea, antrenorul liderului din Liga 1, a obținut nota 7, în schimb ce Bogdan Andone, care a plecat cu scandal în 2019 de la formația finanțată de Gigi Becali, a fost punctat cu 5.

Am avut multe oportunități, dar nu am profitat de ele, așa cum îmi doream. A existat și această eroare, în final, când am comis un penalty. Nu e normal, dar a fost un joc bun, o victorie importantă. Noi mereu discutăm pe tema asta, le spun că meciul se termină doar când fluieră arbitrul. Trebuie să înțeleagă asta.

Toni Petrea, antrenor FCSB

Voluntari, trei note de 4

Cosmin Achim, fotbalistul care l-a faultat aiurea pe Dennis Man în propriul careu, a obținut cea mai mică notă de pe teren, alături de colegii săi din atac, Alexandru Stoica și Sebastian Mailat.

VIDEO. Dumitru Dragomir, după FCSB - Voluntari 2-1: „FCSB e o echipă plină de individualiști. Agenții caută altceva”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.