Campionate

VIDEO + FOTO. AC Milan, umilită în Serie A, chiar pe „San Siro”! Tătărușanu a văzut de pe bancă o fază rară în fotbal

+12 Foto
AC Milan a pierdut pe teren propriu, scor 0-3, în fața celor de la Atalanta. Meciul a contat pentru runda #19 din Serie A @Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 ianuarie 2021

AC Milan a pierdut pe teren propriu, scor 0-3, în fața celor de la Atalanta. Meciul a contat pentru runda #19 din Serie A.

Cristian Romero a deschis scorul pe „San Siro” din Milano ('26). Fundașul bergamascilor a fructificat, cu o lovitură de cap, centrarea primită de la Gosens. 

Echipa lui Ciprian Tătărușanu, rezervă neutilizată în această după-amiază, nu a avut puterea să revină, iar din minutul 53 s-a văzut condusă la două goluri diferență, când Ilicic a transformat - cu emoții - lovitura de pedeapsă obținută tot de el. 

Tabela a fost închisă de Duvan Zapata ('77), care l-a învins pe Donnarumma cu o execuție la colțul scurt, din apropiere.

AC Milan, înfrângere dură în Serie A

AC Milan suferă astfel a doua înfrângere a sezonului din Serie A, după eșecul de la începutul anului cu Juventus (1-3). Rossonerii sunt în cotinuare lideri, la două puncte distanță de principala urmăritoare, Inter.

Așa au încercat jucătorii de la Atalanta să-și creeze un avantaj la loviturile libere. Scopul? Donnarumma să aibă dificultăți în aranjarea zidului .

VIDEO. Rezumatul partidei dintre AC Milan și Atalanta

Clasament Serie A

Performanța lui Chiesa contra lui AC Milan

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.