Liga 1

Pablo Cortacero s-a săturat de atacurile lui Jerry Gane: „M-a deranjat!” + discuții decisive cu Anton, Fabbrini și Camara

Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, i-a răspuns în premieră lui Jerry Gane, după atacurile repetate ale antrenorului la adresa lui.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, i-a răspuns în premieră lui Jerry Gane, după atacurile repetate ale antrenorului la adresa lui.

„Echipa joacă mai bine. M-au deranjat anumite declarații pe care le-a dat el, dar trebuie să spun că echipa joacă bine în condițiile actuale. Eu îl înțeleg că e supărat, nu sunt răzbunător. Important e ca echipa să meargă bine și să urcăm în clasament”, a declarat Cortacero pentru Fanatik.

DINAMO. Câteva dintre declarațiile făcute recent de Jerry Gane:

  • „M-am întâlnit cu Pablo Cortacero în decembrie, a doua oară în viață, cred că ne mai văzusem în august sau în septembrie. Inițial, m-am simțit ca în «Nea Mărin miliardar», scena aceea cu Veta, cu Amza Pellea, nu știam dacă am vedenii sau omul e adevărat”
  • „Spaniolii cred că sunt duși cu Sorcova și la propriu, și la figurat”
  • „Am văzut ce a zis Cortacero, că aduce bani. Nu știu ce are de gând acest om, visează, se trezește dimineață și spune lucruri aiurea, din august nu a adus un euro aici”
  • „Lăsați-mă să cred în Moș Crăciun că rezolvă el ceva, decât să cred în «Chicos de la proxima semana»”

DINAMO. Pablo Cortacero continuă promisiunile: „Vor fi plătiți toți, vă asigur”

De asemenea, Cortacero propune o nouă rundă de promisiuni și susține că toți jucătorii de la Dinamo își vor primi salariile restante.

Vom plăti jucătorii care au rămas. Ei au prioritate. Acum trebuie să-i plătim pe ei, cei care au acceptat să rămână la Dinamo chiar și în condițiile astea în care nu au fost plătiți de atâtea luni. Am vorbit cu Fabbrini, am vorbit cu reprezentatul lui Paul Anton, cu Camara, cu cei care m-au sunat. Le-am spus că majorarea de capital s-a făcut și banii au fost deja transferați și ar trebui să intre în bancă. 

Copia s-a prezentat la tribunal. Dar nu mai pot să spun nici mâine, nici săptămâna viitoare că vor intra banii pentru că m-am înșelat de mult prea multe ori. Când vor intra banii vor fi plătiți toți. Asta pot să asigur”, a adăugat Cortacero.

Nu este posibil să nu vină banii. Trebuie plătiți oamenii cât mai repede posibil. Sunt acorduri cu agenții, cu jucătorii care au plecat, sunt acorduri cu Cosmin Contra, trebuie să plătim pe toată lumea
Pablo Cortacero

Toate detaliile înainte de FC Botoșani - Dinamo

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.