Liga 1

Craiova - Viitorul 1-1. Mircea Rednic și-a certat jucătorii: „Bă, la mine nu există titulari! N-ai voie să intri așa în meci”

+21 Foto
Craiova și Viitorul au remizat, scor 1-1, în cel mai tare meci al rundei #18 din Liga 1. La final, Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 January 2021

Craiova și Viitorul au remizat, scor 1-1, în cel mai tare meci al rundei #18 din Liga 1. La final, Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile. 

Mircea Rednic, după Craiova - Viitorul 1-1: „Nu-mi place că n-avem constanță”

„Nu pot să spun că am fost inspirat cu schimbările de la pauză, pentru că tot eu am făcut echipa. Mă deranjează, pentru că trebuie să fii onest și să spui când ești obosit. Sunt fotbaliști care de-abia așteaptă să intre. 

Le-am spus: «Bă, nu e obligatoriu să joc cu aceeași echipă». La mine nu există titulari sau rezerve. Peste 3 zile jucăm iar. E greu, dar mă bucur că cei care au intrat după pauză au jucat bine, simplu, nu s-au mai complicat. Nu-mi place pentru că facem un meci bun, după continuăm cu unul prost. Sunt totuși mulțumit că am obținut un egal azi”, a declarat Rednic la Look Sport+.

„Cum să nu-i cert la pauză? N-am avut în fața noastră cea mai bună Craiova. Le-am cerut să facă diferența, un pic de orgoliu, de ambiție. N-ai voie să intri așa în meci!”, a mai spus „Puriul”, care a fost întrebat și care echipă i s-a părut mai puternică, FCSB sau Craiova: „Steaua, de departe!”. 

4 modificăria efectuat Rednic la pauză. Fernandes, Babunski, Benzar și Matei au fost înlocuiți cu Mățan, Ciobanu, Dussaut și Gaztanaga

Mă bucur că am înscris, nu mai reușisem de ceva timp. Am împărțit reprizele. Cred că meritam să câștigăm, având în vedere jocul nostru după pauză. Mister ne-a certat la vestiare, a făcut bine, pentru că ne-a trezit
Andrei Artean, mijlocaș Viitorul

A fost un meci greu, împotriva unei echipe de top. Înțelegem foarte bine ce ne transmite mister. Avem un lot bun, e normal să fie schimbări de la meci la meci. Sperăm să jucăm cât mai bine pe viitor
Alexi Pitu, atacant Viitorul

Cele mai interesante imagini din Craiova - Viitorul 1-1

+21 Foto
FOTO: facebook.com/UCVOficial

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.