Altele

VIDEO Michael Chandler, exploziv la debutul în UFC! KO în 30 de secunde, salt ireal în octogon și provocări pentru McGregor și Nurmagomedov

Michael Chandler vs. Dan Hooker // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 ianuarie 2021

Michael Chandler (34 de ani) a debutat în UFC în cadrul galei UFC 257 și a reușit să-și doboare adversarul, pe Dan Hooker (30), în doar 30 de secunde!

Prima luptă a lui Michael Chandler în UFC, disputată pe Etihad Arena în Abu Dhabi, s-a încheiat după doar 30 de secunde. Fostul campion din Bellator a debutat în Octagon și a oferit un spectacol de zile mari.

21 de secunde din luptă trecuseră când Chandler l-a lovit pe oponentul său cu un croșeu de stânga extrem de puternic. Hooker a căzut instant, iar Chandler s-a năpustit asupra lui, aplicându-i cu bestialitate o serie de lovituri. Arbitrul Marc Goddard s-a văzut nevoit să oprească lupta după doar 30 de secunde.

VIDEO. KO-ul reușit de Michael Chandler

Imediat după finalul luptei, Chandler s-a urcat pe gardul de protecție de la marginea ringului și a oferit un moment spectaculos de acrobație, sărind pe spate.

VIDEO. McGregor, Poirier și Nurmagomedov, provocați de Chandler

Spectacolul nu s-a încheiat aici. La microfon, Chandler s-a autointitulat noul rege al categoriei ușoară în UFC și i-a provocat la luptă pe Conor McGregor, Dustin Poirier și Khabib Nurmagomedov. 

„Conor McGregor... surpriză, surpriză, există un nou rege în categoria ușoară. Dustin Poirier, ți-a apus vremea, iar Khabib, dacă vei considera vreodată că vrei să ne binecuvântezi din nou cu prezența ta în ringul UFC, va trebui să bați pe cineva în cursa pentru a 30-a ta victorie. Așa că bate-mă pe mine! Dacă poți”, a spus Chandler.

În main event-ul serii, Dustin Poirier l-a învins pe Conor McGregor printr-un KO în repriza a doua

29-0-0este recordul lui Khabib Nurmagomedov în UFC. Rusul și-a anunțat retragerea în luna octombrie a anului trecut, după victoria cu Justin Gaethje de la UFC 254

Citește mai multe știri din UFC:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.