Campionate

MILAN - ATALANTA 0-3. VIDEO Zlatan Ibrahimovic, dispută aprinsă pe San Siro: „Am mai multe goluri decât ai tu meciuri jucate!”

+12 Foto
Zlatan Ibrahimovic (stânga), în AC Milan - Atalanta 0-3 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 January 2021

Atalanta a obținut o victorie răsunătoare pe terenul lui AC Milan, scor 3-0, meci în care unul dintre marcatori, columbianul Duvan Zapata (29 de ani), a intrat într-o dispută verbală cu Zlatan Ibrahimovic (39).

Spre finalul partidei, Zlatan Ibrahimovic a cerut cu insistență ca „centralul” Maurizio Mariano să dicteze penalty pentru echipa sa, motiv pentru care Zapata l-a „înțepat” pe atacantul suedez al milanezilor: „Nu poți încheia un meci fără penalty. Îl vrei pe al 13-lea? (n.r.- gol marcat în acest sezon)”

Răspunsul lui Zlatan a venit rapid, potrivit Calciomercato: „Am mai multe goluri marcate decât ai tu meciuri jucate”.

Zlatan Ibrahimovic, peste 500 de goluri în carieră

Iar statisticile îi dau dreptate lui Zlatan. Duvan Zapata a jucat 355 de meciuri în cariera sa, la cluburi și reprezentativele Columbiei, în timp ce Ibrahimovic a înscris 539 de goluri (480 la echipele de club și 69 la reprezentativele Suediei).

133 de goluria înscris Duvan Zapata de-a lungul carierei. În stagiunea curentă a marcat de 11 ori pentru Atalanta

VIDEO. Rezumatul meciului AC Milan - Atalanta 0-3

Celelalte goluri ale Atalantei pe „San Siro” au fost reușite de Cristian Romero și Josep Ilicic. „Diavolii” au rămas pe primul loc în Serie A și au 43 de puncte, cu două mai mult față de Inter Milan, ocupanta locului 2. Atalanta a urcat pe locul 4 și are 36 de puncte după 19 meciuri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.