Tenis

FOTO Sorana Cîrstea, ironii în lanț pentru organizatorii Australian Open » Cum s-a fotografiat în camera de hotel: „Nu am mai fost așa fericită în viața mea”

+28 Foto
Sorana Cîrstea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 ianuarie 2021

Sorana Cîrstea (30 de ani, locul 72 WTA) continuă să se afle în carantină la Melbourne, în așteptarea Australian Open.

  • Sportiva din România se vede nevoită să stea în izolare, după ce o parte dintre persoanele care s-au aflat în avionul cu care a venit în Australia au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Până când va putea ieși din camera de hotel pentru a se antrena, Sorana își „omoară” timpul așa cum poate. S-a filmat exersându-și loviturile cu un perete, moment în care fanii au remarcat cât de ordonată este camera ei. La câteva zile distanță, Sorana i-a ironizat pe organizatori, declarându-se aparent fericită că a primit, în sfârșit, un aspirator.

„Aceasta este starea mea acum, după ce departamentul de sănătate a aprobat în sfârșit cererea mea de a primi un aspirator”, a scris Sorana pe Twitter. Alături de text, aceasta a postat un GIF sugestiv, în care este zâmbitoare. Pe contul de Instagram, sportiva din România a publicat o fotografie în care sărută cutia aspiratorului, iar ironiile au continuat:

„Departamentul de sănătate a aprobat în sfârșit cererea noastră pentru un aspirator. Nu am mai fost așa fericită în viața mea. Ziua 9 de detenție va fi cea mai bună de până acum”.

Coșmar trăit de Sorana Cîrstea la Australian Open: „De patru zile ne chinuim să-i trimitem o geantă”

Adrian Cruciat (37 de ani), fost număr 148 în clasamentul ATP, actualmente antrenor al Soranei Cîrstea, a vorbit la radio în urmă cu câteva zile despre situația delicată în care se află eleva sa, dar și ceilalți jucători carantinați la Melbourne sau Adelaide.

„Suntem într-o detenție, așa cum este definită oficial de guvernul australian. În condiții bune, la hotel, dar nu avem voie nici să deschidem geamul. Ușa o deschidem doar pentru a primi mâncarea ce ne este lăsată într-o pungă. 

Când am sosit aici nu știam că există un caz de coronavirus în cursa noastră, așa că geanta a rămas la Teo (n.a. - preparatorul fizic Teo Cercel), urmând a i-o înmâna a doua zi la antrenament. De patru zile ne chinuim să-i trimitem Soranei geanta cu vitamine și ustensile de antrenament, dar autoritățile medicale nu ne permit”, a afirmat Adrian Cruciat, într-o intervenție la Radio Timișoara. 

Citește mai multe știri despre Australian Open: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.