Stranieri

Scene incredibile în Turcia » Anunț-șoc făcut în vestiar de Junior Morais, după autogolul din prelungiri

Junior Morais (stânga) și-a anunțat plecarea de la Gaziantep @Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 ianuarie 2021

Gaziantep, cu Alin Toșca (28 de ani), Alexandru Maxim (30 de ani) și Junior Morais (34 de ani) pe teren, a remizat cu Hatayspor, scor 1-1, în etapa cu numărul 21 din prima ligă a Turciei. 

Gaziantep resimte plecarea lui Marius Șumudică. A comis al doilea pas greșit la rând în prima ligă turcă. Jefferson a deschis scorul pentru gazde, în minutul 30, dar finalul a fost unul dramatic. În al 7-lea minut de prelungire, brazilianul Junior Morais a comis-o. A deviat cu capul, în propria poartă, o centrare venită dintr-o lovitură liberă din flancul drept. După meci, fundașul lateral și-a anunțat colegii că părăsește echipa. Cel puțin asta susține antrenorul Ricardo Sá Pinto.

Juniior Morais pleacă de la Gaziantep

„Junior Morais și-a luat rămas bun de la prietenii săi la finalul meciului. Și-a cerut scuze pentru autogol și a părăsit echipa. Aceasta este informația care a ajuns la mine. Nu știu mai multe. Nu știu dacă a existat ceva înainte. 

E clar că trebuie să mai aducem jucători, mai ales după această plecare. Cred că familia lui nu a vrut să mai rămână aici, ăsta poate fi un motiv”, a declarat Ricardo Sa Pinto, conform milliyet.tr.

Momentul în care Junior Morais trimite mingea în propria poartă

Morais este din iulie 2019 la Gaziantep, fiind adus de Marius Șumudică. A bifat peste 40 de meciuri oficiale pentru gruparea turcă.

Citește și alte știri despre fotbalul din Turcia: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.