Campionate

Marius Șumudică a recunoscut negocierile cu un patron din Liga 1: „Doar pentru această echipă m-aș fi întors în România”

Marius Șumudică a plecat către Turcia / Captură @Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 ianuarie 2021

Marius Șumudică, 49 de ani, a plecat astăzi spre Turcia, pentru a semna contractul cu Rizespor. Pe aeroport, antrenorul român a recunoscut că a purtat discuții în ultima perioadă cu Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova.

  • Rizespor, noua echipă a lui Șumudică, a remizat sâmbătă cu Istanbul Bașakșehir, scor 1-1 - detalii, AICI.

Marius Șumudică a plecat către Turcia » Cele mai importante declarații pe aeroport:

  • „Nu vedeți ce mască am? Mă duc pregătit acolo, pentru că avem câteva cazuri de coronavirus la echipă. Dacă trebuie, mă voi vaccina, sigur”
  • „Nu am luat în calcul Arabia Saudită, cei de la Gaziantep au înțeles greșit. Eu mereu am fost căutat din zona Golfului, dar nu m-au interesat banii. Am ales să rămân în Turcia, e un campionat pe placul meu”
  • „Budescu nu intră în discuții, eu am deja prea mulți străini. Djokovic semnează mâine contractul, la fel ca mine”
  • „Mergem la Fener să ne jucăm șansa, am mai câștigat o dată cu ei. Dacă vom pierde, nu e niciun fel de problemă. Foarte important e meciul cu Kasimpasa, trebuie să-l câștigăm. Anul viitor vreau să mă bat la primele 8 locuri”
  • „Mai țin legătura cu jucătorii de la Gaziantep. Mi-a părut rău de ei, au fost egalați în ultimul minut la ultimul meci. Au rămas cu o zestre bună de la Șumudică. Sper să acumuleze încă atâtea puncte cu câte i-am lăsat eu, asa vor prinde Europa
  • „Nu se pune problema să mă întorc acum în România. Am avut o discuție amicală cu Rotaru, patronul de la Craiova. E prietenul meu, un băiat deosebit. A trecut printr-o perioadă grea, când a avut COVID-19. Îl sunam în fiecare zi atunci, mai des decât soția lui cred. Suntem prea buni prieteni și nu voiam să ne certăm. În România, nu m-aș fi întors decât la Craiova

Marius Șumudică, pe bancă la meciul cu Fenerbahce

Șumudică nu a fost prezent nici la partida cu Istanbul BB. Tehnicianul român ar fi trebuit să ajungă vineri în Turcia, dar plecarea s-a amânat pentru azi, de teama coronavirusului. Clubul lui a anunțat că au mai fost depistate șase cazuri de COVID-19, trei printre jucători, trei în stafful tehnic (până acum, s-au înregistrat 15 cazuri în total la Rize). 

Și antrenorul, care a suferit o pneumonie gravă la sfârșitul lui 2019, s-a temut să nu se infecteze și a decis să se alăture lotului de-abia luni. Astfel, Șumi va sta în premieră pe banca lui Rizespor pe 30 ianuarie, în deplasarea de la Fenerbahce.

VIDEO. Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi pe Șumudică: „A știut ce face!”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.