Liga 1

BOTOȘANI - DINAMO 4-0. Note GSP: dezastru în defensiva lui Dinamo + cât a luat Keyta după ce s-a distrat cu dinamoviștii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 January 2021

Măcinată de probleme financiare. Dinamo a pierdut fără drept de apel la Botoșani, 0-4, după un joc extrem de slab prestat de formația lui Jerry Gane.

Elevii lui Marius Croitoru au controlat partida de la început până la final, având 3-0 în minutul 37, după ce au deschis scorul în minutul 1.

Dinamo, joc dezastruos în defensivă

„Câinii” au avut o evoluție haotică și plină de gafe în defensivă, iar în primele cinci minute, FC Botoșani a marcat un gol și avut alte trei ocazii importante, profitând de cadourile făcute de dinamoviști.

Florin Bejan, fundașul central al „câinilor” a fost cel mai slab jucător de pe teren, fiind notat cu 2 de Gazeta Sporturilor. Evoluții dezastruoase au avut și portarul Mihai Eșanu, fundașul Marco Ehmann și atacantul Magaye Gueye, care au luat 3.

3a fost nota primită de Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo

Doar mijlocașii Vlad Achim, Ionuț Șerban și Geani Crețu și atacanții Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu și Valentin Borcea au avut o prestație decentă din echipa lui Dinamo, primind nota 5.

Hamidou Keyta, atacantul lui Botoșani care a fost la un pas de un transfer la Goztepe (Turcia) a fost omul meciului, după ce a dat două goluri și o pasă de gol. Pentru evoluția sa, Gazeta Sporturilor l-a notat cu 9.

VIDEO „Dinamo se salvează 100% cu Nicolae Badea. Are o minte deosebită”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.