Liga 1

EXCLUSIV Dinamo ajunge pe drumuri! Măsură extremă luată din cauza datoriilor: „I-am suportat destul”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 25 ianuarie 2021

Situația de la Dinamo este tot mai tensionată și noi probleme apar pentru managementul spaniol, condus de Pablo Cortacero.

Neplata datoriilor către Ionuț Negoiță, fostul finanțator al clubului, provoacă noi probleme pentru Dinamo. Astfel, spaniolii care au birourile la hotelul Rin, acolo unde Negoiță a mutat sediul clubului, dar și magazinul echipei, vor fi evacuați în perioada următoare.

Ionuț Negoiță: „Le-am făcut notificare spaniolilor să se mute”

„Eu nu am recuperat nimic de la spanioli. Era o datorie de peste 800.000 de euro, dar între timp s-au mai adunat niște bani. Am tot sperat, i-am mai tot lăsat. Între timp, nu au plătit nimic, iar datoriile au crescut. Nu au plătit nimic nici datoriile vechi.

I-am lăsat în sediu la Rin. Mi-au promis că plătesc, că se mută la Marica, dar nu s-au mutat, Le-am făcut deja notificare să-i mute și o contactez un executor și să-i evacuez. Văd că nu au de gând să plătească. Și cu magazinul la fel.  Le dau ordin de evacuare ca să își găsească alt sediu. I-am suportat destul”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.