Stranieri

Pleacă Ianis Hagi de la Rangers? Noul transfer al scoțienilor îl poate scoate din primul „11”

Ianis Hagi FOTO IMAGO

Articol de Răzvan Butcaru  —  luni, 25 ianuarie 2021

Glasgow Rangers l-a transferat pe Scott Wright (23 de ani, mijlocaș ofensiv) de la Aberdeen, care se afla în ultimele 6 luni de contract. 

Wright a impresionat în tricoul celor de la Aberdeen și se va alătura lotului condus de Steven Gerrard la începutul următorului sezon. Mutarea l-ar putea scoate din echipă pe Ianis Hagi!

Concurență pentru Ianis Hagi la Rangers

Scoțienii de la Glasgow Live scriu că Wright va fi titular din vară la Rangers. Acesta a impresionat în acest sezon la Aberdeen, echipă pentru care a marcat două goluri și a oferit 5 pase de gol.

Iar jucătorul sacrificat ar putea fi chiar Ianis! Folosit mai mult în extremă, Hagi jr. ar putea trece pe bancă pentru a-i face loc lui Wright. Asta dacă nu cumva Rangers va decide să îl vândă în vară, mijlocașul român fiind dorit de mai multe echipe din Serie A. 

3 goluriși 9 pase de gol a reușit Ianis în prima ligă din Scoția în acest sezon

4 goluri și 11 pase de gol a marcat Ianis Hagi pentru Rangers în sezonul 2020/21

Cum poate arăta primul „11” al celor de la Rangers după venirea lui Scott Wright:

Scoțienii au prezentat două variante de formații de start, după ce Rangers a anunțat oficial transferul lui Scott Wright. Iar varianta cu Hagi rezervă ar fi cea preferată de Steven Gerrard în acest moment.

  • Rangers, cu Wright și Hagi în teren: McGregor - Barisic, Helander, Goldson, Tavernier - Davis, Wright, Kamara - Kent, Morelos, Hagi
  • Rangers, cu Hagi pe bancă: McGregor - Barisic, Helander, Goldson, Tavernier - Kamara, Davis, Jack - Wright, Morelos, Kent

VIDEO. Tîrcoveanu despre relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.