Stiri extrasport

Ce a scris cea mai frumoasă jucătoare de golf despre Conor McGregor

+59 Foto
L-a dat de gol?! Ce a scris cea mai frumoasă jucătoare de golf despre Conor McGregor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 ianuarie 2021

Paige Spiranac, una dintre cele mai frumoase jucătoare de golf din circuit, a lansat o întrebare pe rețelele de socializare despre o posibilă înfruntare între Conor McGregor și Jake Paul.

Chiar dacă înaintea partidei pierdute de Conor McGregor prin KO, în fața lui Dustin Poirier, în main event-ul din gala UFC 257, Jake Paul a declarat că e gata să intre în ring cu irlandezul pentru suma de 50 de miliaone de dolari, acesta și a retras oferta, reducând suma la 10.000 de dolari.

Jake Paul îl ia peste picior pe luptătorul irlandez pe rețelele de socializare, făcând referire la interviul dat de McGregor în care l-a numit „un copil de pe YouTube”. Acesta a declarat că se va întoarce în ring pe 17 aprilie și speră că adverarul o să fie chiar McGregor. Ultima sa luptă a fost în noiembrie împotriva fostului gardian NBA Nate Robinson, fiind câștigător.

Paige Spiranac a întrebat pe rețelele de socializare daca lupta va avea loc

Paige Spiranac, una dintre cele mai frumoase jucătoare de golf din circuit, a lansat o întrebare pe propriul cont de Twitter în care își întreabă urmăritorii dacă va avea loc înfruntarea dintre Conor McGregor și Jake Paul.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.