Liga 1

EXCLUSIV El este atacantul pe care îl vrea FCSB! Gigi Becali a recunoscut

Atacantul pe care FCSB îl dorește în acest mercato este Ante Vukusic (29 de ani), de la Olimpija Ljubljana

Articol de Remus Răureanu, Vlad Nedelea  —  miercuri, 27 ianuarie 2021

Atacantul central pe care FCSB îl dorește în acest mercato este Ante Vukusic (29 de ani), ultima dată la Olimpija Ljubljana

Azi, Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a lăsat să se înțeleagă că FCSB va transfera un atacant central zilele viitoare, după despărțirea liderului de Sergiu Buș, care a plecat în Coreea de Sud.

Ante Vukusic, dorit de FCSB

Negocierile sunt avansate. FCSB l-a dorit și anul trecut, însă costa prea mult. Acum, întrucât croatul se află în conflict cu Olimpija, roș-albaștrii tratează direct cu fotbalistul și speră că acesta să vină gratis în România.

Vukusic a intrat în conflict direct cu antrenorul de la Olimpija, Goran Stankovic, care nu l-a mai folosit. Agentul croatului, datorită relațiilor pe care le are cu șefii clubului sloven, a reușit să-l scoată liber de contract.

>

FCSB. Gigi Becali a confirmat interesul pentru Vukusic 

Întrebat de reporterii GSP dacă Vukusic e atacantul ales, Becali a confirmat. Vukusic a discutat recent și cu Sepsi, dar preferă o mutare la FCSB. De asemenea, și Dinamo l-a dorit toamna trecută, însă la vremea respectivă Olimpija Ljubljana cerea nu mai puțin de un milion de euro în schimbul său.

10 meciuria bifat Vukusic în actuala stagiune pentru Olimpija. A reușit un gol. Cifrele modeste sunt cauzate și de conflictul dintre cele două părți

450.000 de euroeste cota de piață a croatului, conform Transfermarkt

Vukusic a dat 27 de goluri sezonul trecut, în 40 de meciuri la Olimpija Ljubljana. A mai jucat la Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz și NK Krsko.

VIDEO. Ce știe să facă Ante Vukusic, atacantul dorit de FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.