Liga 1

Ce face Gigi Becali cu banii luați pe Man » Pe cine aduce: „Dacă e pregătit, joacă de etapa viitoare”

Gigi Becali a confirmat transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma. Va încasa 13 milioane de euro. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre cum va investi banii obținuți.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 ianuarie 2021

Gigi Becali a confirmat în această seară transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma. Va încasa 13 milioane de euro. Patronul celor de la FCSB a vorbit și despre cum va investi banii obținuți.

GSP.ro a dezvăluit astăzi în exclusivitate numele atacantului de careu pe care Gigi Becali îl va transfera. Ante Vukusic (29 de ani), aflat în conflict cu antrenorul de la Olimpija Ljubljana, va sosi la București și poate debuta chiar în week-end, în meciul cu Poli Iași, susține Gigi Becali. 

Gigi Becali investește din banii luați pe Man

>

„Cu siguranță că-l iau pe Vukusic, dau un milion, două să cumpăr jucători acum. Îl știe MM pe acest atacant. Următoarea etapă, dacă e bine pregătit, s-ar putea să și joace. I-am spus lui MM. «Ce facem noi la ora asta? Pe Tănase nu pot să îl scot, pe Man nu, pe Coman nu, pe Olaru nu, pe Moruțan nu. Ce facem noi, că nu mai avem loc de închizători? Trebuie să jucăm cu Olaru închizător». 

Am înțeles că Tavi Popescu se simte chiar mai bine în dreapta. Așa mi-a făcut Dumnezeu echipa, după plecarea lui Man, că aveam o dilemă. Banii îi trag eu. Aveam eu 12 împrumutați la club. Îi trag la mine!”, a spus Gigi Becali, la „Digisport Special”.

450.000 de euroeste cota de piață a croatului, conform Transfermarkt

Vukusic a dat 27 de goluri sezonul trecut, în 40 de meciuri la Olimpija Ljubljana. A mai jucat la Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz și NK Krsko.

VIDEO. Ce știe să facă Ante Vukusic, atacantul dorit de FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.