Publicitate

Tottenham - Liverpool: Întrerup „cormoranii” seria slabă? Cotă mărită la 50 pentru victoria gazdelor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 January 2021

Tottenham și Liverpool se întâlnesc azi, de la 22:00, în derby-ul etapei cu numărul 20 din Premier League. „Cormoranii” încearcă să oprească seria de cinci meciuri fără victorie în campionat chiar în fața lui Jose Mourinho.

Liverpool e în picaj total în Premier League, după cinci etape în care n-au mai reușit să câștige. Campioana Angliei a ajuns până pe poziția a 5-a și poate cădea încă un loc dacă va pierde derby-ul cu Tottenham, vecina de clasament. Echipa lui Mourinho e pe locul șase, la un singur punct în spatele lui Liverpool, dar și cu un joc mai puțin. Londonezii alternează victoriile cu remizele în ultima perioadă și o primesc pe Liverpool după succesul din campionat cu Sheffield, 3-1, și victoria cu Wycombe din Cupa Angliei, 4-1.

Liverpool a pierdut, în campionat, cu Burnley, 0-1, chiar pe Anfield, iar „cormoranii” au cedat și în Cupa Angliei, 2-3, pe Old Trafford, în fața lui Manchester United. Totuși, chiar dacă stă prost acum, Liverpool are avantajul moral al întâlnirilor directe cu Tottenham. Echipa lui Klopp a câștigat ultimele cinci meciuri directe cu Tottenham, ba chiar șase, dacă punem la socoteală și succesul din finala Ligii Campionilor, din 2019, 2-0.  Pariorii pot profita dacă Liverpool obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Tottenham a câștigat ultima dată cu Liverpool în 2017, 4-1;
  • Lo Celso, Alli, Davies și Doherty nu vor juca pentru Tottenham;
  • Liverpool nu se va putea baza în continuare pe Van Dijk, Jota, Keita, Gomez, Henderson și Matip;

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Liverpool a fost mărită la 50, în loc de 2,20. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.