Liga 1

FOTO Golul marcat de Ciprian Deac în CFR Cluj - Astra 1-1, neregulamentar! Explicația lui Cristi Balaj

CFR Cluj și Astra au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 19 din Liga 1. Cristi Balaj susține că golul egalizator, marcat de Ciprian Deac, a fost validat incorect.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 ianuarie 2021

CFR Cluj și Astra au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 19 din Liga 1. Cristi Balaj (49 de ani) susține că golul egalizator, marcat de Ciprian Deac (34 de ani), a fost validat incorect. 

În minutul 80, Ciprian Deac a marcat golul de 1-1. Mijlocașul campioanei a vrut să recentreze, dar mingea a ajuns în plasă. Vinicus are un singur adversar între el și linia porții, pe Găman. Fundașul central „feroviar” îl incomodează pe portarul Mihai Popa, apoi îl induce în eroare și pe Valerică Găman, prin tentativa lui de a lovi mingea. Asistentul Marius Badea nu a ridicat fanionul, lucru greșit, din perspectiva lui Cristi Balaj, analist pe teme de arbitraj la TV Telekom Sport. 

FOTO: Captură @TV Telekom Sport.

Este o fază grea, trebuia colaborare între asistent și arbitrul central. În urma comunicării trebuia stabilit că Vinicius e în ofsaid, că are impact asupra apărătorilor, s-a șters de portar și îl influențează pe Găman
-  Cristi Balaj, la TV Telekom Sport

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Astra: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.