Stranieri

Anamaria Prodan, mesaj la 1 noaptea în plin scandal cu transferul lui Dennis Man

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 ianuarie 2021

Impresarul Anamaria Prodan se află într-un război total al declaraților cu patronul FCSB, Gigi Becali, după ce acesta a decis să îl vândă pe Dennis Man la Parma prin intermediul verilor săi, Giovanni și Victor Becali. 

Anamaria Prodan a postat un mesaj sugestiv pe Instagram, în această noapte, în jurul orei 1. O poză în care apare în casa din Las Vegas, cu un pahar de vin în mână, însoțită de mesajul vulgar: „#Happylife #Fucktheloosers!”. 

Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan face noi „victime”: „O să-mi distrugă jucătorii!”

Mai devreme, Anamaria Prodan a lansat un nou atac la Becali și a afirmat că se așteaptă ca jucătorii pe care-i reprezintă de la FCSB să aibă de suferit în perioada următoare.

„La cum l-am văzut pe Gigi Becali, mă aștept să-i distrugă. Ura și invidia pe care le are i-au înecat sufletul! Nu știu ce biserică sau cine îl mai poate salva. Eu am zis odată să-i dea Dumnezeu după sufletul său hain și FCSB a pierdut șapte meciuri la rând. Gigi Becali este avar după bani, disperat, cu ochii injectați. Nu mai este cel pe care îl cunoșteam eu și cu care vorbeam despre orice subiect. Mergeam la palat doar ca să vorbesc cu el”, a declarat Anamaria Prodan, conform digisport.ro.

Jucătorii de la FCSB care sunt reprezentați de Anamaria Prodan

  1. Andrei Vlad - 21 de ani, portar
  2. Iulian Cristea - 26, fundaș central
  3. Ionuţ Panţîru - 24, fundaș stânga
  4. Lucian Filip - 30, mijlocaș defensiv
  5. Gabriel Simion - 22, mijlocaș defensiv
  6. Robert Ion - 20, mijlocaș ofensiv

Citește și alte știri despre transferul lui Dennis Man la Parma: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.