Campionate

Adrian Petre a dezamăgit și la Cosenza, dar este dorit în Liga 1 » Ce echipă îl vrea pe internaționalul de tineret

Adrian Petre (22 de ani) FOTO IMAGO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Adrian Petre (22 de ani), atacant împrumutat de FCSB la Cosenza, este dorit de UTA Arad, deși a dezamăgit la formația din Serie B.

Adrian Petre s-ar putea întoarce în Liga 1. Aventura lui la Cosenza e aproape de final, nereușind să se impună nici în liga secundă din Italia. 

Potrivit presei din Italia, agentul jucătorului i-a informat pe cei din conducerea formației de pe Stadio San Vito-Gigi Marulla că atacantul este dorit de UTA Arad, clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

Adrian Petre a dezamăgit și la Cosenza

La începutul lui 2020 a fost transferat de FCSB, contra sumei de 800 de mii de euro, dar nu a impresionat în tricoul „roș-albastru” și a fost împrumutat la Cosenza.

Adrian Petre a evoluat în șapte meciuri pentru Cosenza în Serie B, dar atacantul român nu a reușit să marcheze vreun gol în campionat. Nici în Coppa Italia nu a spart gheața, dar a oferit un pasă de gol în turul trei al competiției, când formația sa a învins Monopoli, scor 2-1.

800.000 de €este cota de piață a lui Adrian Petre, conform celor de la Transfermarkt

Adrian Petre a plecat de la UTA Arad în 2017, când a fost transferat de Esbjerg, echipă pentru care a marcat 26 de goluri în 81 de partide. „Bătrâna doamnă” a revenit în Liga 1 după 12 ani și are ca obiectiv evitarea retrogadării în acest sezon. 

Locul 9este poziția ocupată de trupa lui Laszlo Balint, la patru puncte de ultima poziție care asigură calificarea în play-off și la șase puncte de zona roșie a clasamentului

VIDEO. Adrian Petre, când a ajuns la FCSB: „Îmi doresc să fiu golgeterul all-time al naționalei”

>

Citește și alte știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.