Campionate

Niciun blat! Procesul pentru corupție din fotbalul grec s-a încheiat. Niciun vinovat, 28 de achitați. Toți!

Articol de Theodor Jumătate  —  Saturday, 30 January 2021

Curtea de Apel a decis achitarea tuturor celor 28 de acuzați. Printre ei, Vangelis Marinakis, puternicul și controversatul proprietar al lui Olympiakos, și portughezul Ricardo Sa Pinto.

De peste opt ani dura acest caz, din 2012! Atunci a început o anchetă masivă împotriva corupției, împotriva blaturilor din fotbalul grec.

Procesul pentru corupție din fotbalul grec s-a încheiat! Toți cei anchetați au fost achitați!

Nu mai puțin de 28 de persoane au fost acuzate în proces, inclusiv patroni ai cluburilor, fostul președintele și ex-oficiali ai federației (EPO), arbitri, jucători și antrenori. Printre ei, Vangelis Marinakis, puternicul și controversatul proprietar al lui Olympiakos, George Sarris, fostul lider EPO, și portughezul Ricardo Sa Pinto (ex-antrenorul lui Atromitos, acum la Gaziantep).

Cei trei judecători ai Curții de Apel i-au considerat nevinovați, achitându-i pe toți și punând capăt întregului dosar! Aceasta a fost hotărârea finală. Nu mai există nicio altă cale de atac.

Victor Roșca, despre cum a driblat un blat în care era implicat Ștefan Iovan: „A recunoscut peste ani că avea promisă o sută de milioane”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.