Campionate

Real Madrid, șocată de Levante pe teren propriu! Campioana pierde teren în lupta la titlu

+11 Foto
Real Madrid - Levante 1-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Real Madrid a fost învinsă de Levante pe teren propriu, scor 1-2, în etapa cu numărul 21 din La Liga.

Gazdele au început cu stângul meciul disputat pe stadionul „Alfredo di Stefano” din Madrid. În minutul 9, fundașul central Eder Militao a fost eliminat după ce a doborât un adversar în preajma careului de 16 metri. Inițial Militao primise galben, dar după ce a revăzut faza, „centralul” David Medie Jimenez a schimbat culoarea cartonașului, considerând că faultul a fost făcut din poziție de ultim apărător, într-o situație periculoasă de gol.

În inferioritate numerică, Real Madrid a marcat, doar 4 minute mai târziu. Marco Asensio, lăsat singur cu portarul după o pasă de geniu a lui Toni Kroos, a finalizat la colțul lung. Oaspeții au cerut penalty la începutul fazei, când Ferland Mendy și-a lovit un adversar cu cotul, dar golul a fost validat.

Două goluri și penalty ratat de Levante cu Real Madrid

Morales a adus egalarea în minutul 32, când a finalizat din prima, la colțul lung și cu efect, o centrare a lui Miramon. Oaspeții au fost aproape de golul de 2-1 în minutul 64, când un fault al lui Vinicius pe linia careului de 16 metri l-a provocat pe arbitru să dicteze penalty. Thibaut Courtois a parat execuția lui Roger Marti, dar spaniolul s-a revanșat în minutul 78, când a marcat golul decisiv, din interiorul careului mare.

Lipsită de colți și de vlagă, Real Madrid nu a putut reveni și înregistrează astfel a 4-a înfrângere a sezonului. Dacă își va câștiga cele două meciuri restante, Atletico Madrid se va distanța la 13 puncte de rivala din oraș.

Clasament La Liga:

Citește mai multe știri din La Liga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.