Liga 1

FCSB - POLI IAȘI 3-1. Roș-albaștrii pun presiune pe CFR Cluj: „Sperăm să se încurce și ei” + Nu l-au uitat pe Dennis Man: „Ne-a transmis să luăm campionatul”

Florin Tănase, FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 January 2021

FCSB a câștigat cu Poli Iași, scor 3-1. Darius Olaru (22 de ani) și Florin Tănase (26) au comentat rezultatul. 

Tănase, golgheterul Ligii 1 după golul din meciul cu Poli Iași, cu 14 reușite, a spus: „Era să ne facem meciul dificil. Din păcate nu am ieșit cum trebuia de la vestiare după prima repriză și am primit acel gol, dar suntem bucuroși că am intrat din nou în avantaj și am câștigat cele 3 puncte. Sunt bucuros că marchez, îmi ajut echipa și sper să o țin tot așa”. 

„Au venit aici fără să aibă ceva de pierdut. Au încercat să ne producă probleme pe contraatac, dar am marcat destul cât să obținem cele 3 puncte”, a declarat și Darius Olaru, care speră că victoria echipei sale va pune presiune pe CFR Cluj, ocupanta locului secund: „Sperăm să se mai încurce și ei”. CFR are 4 puncte sub FCSB în acest moment, dar și un meci în minus, pe care îl va juca luni, cu Chindia.

FCSB. Darius Olaru și Florin Tănase, despre Dennis Man

Cei doi au vorbit și despre Dennis Man, fostul lor coleg, care a fost subiectul unui transfer spectaculos la Parma, în schimbul a 11 milioane de euro, sumă ce se poate ridica până la 13 milioane cu tot cu bonusuri.

„Aveam aproape în fiecare meci un gol promis de la el, practic începeam meciurile cu 1-0. Trebuie să ne acomodăm și fără el. Din păcate nu am apucat să îl vedem, nu și-a luat adio pentru că a fost ceva foarte rapid. Ne-a transmis pe grup toate cele bune și să luăm campionatul. Octavian se descurcă foarte bine, avem destui jucători acolo în față, cred că vor face meciuri foarte bune și îl vor înlocui cu brio”, a spus Darius Olaru, care a fost completat de Florin Tănase:

„E un jucător care ne-a ajutat foarte mult, dar noi sperăm să jucăm în continuare la fel, în același stil. Octavian Popescu îl poate înlocui cu brio. Sunt bucuros pentru Dennis, este un jucător valoros și merita acest transfer. Sperăm să se integreze cât mai repede acolo și să facă lucruri cât mai bune”.

Ce spun jucătorii lui FCSB despre meciul cu Dinamo

Etapa viitoare, pe 3 februarie, FCSB va juca cu Dinamo în „Ștefan cel Mare”. Iată ce au spus fotbaliștii roș-albaștrilor despre „Derby de România”:

E mai greu pentru că nu sunt suporteri în tribună, dar rivalitatea rămâne, cu siguranță vom avea un meci dificil și își vor da viața să ne încurce 
- Florin Tănase

Va fi un derby, vom juca la ei acasă, am văzut că terenul e destul de greu. Vom vedea, vom analiza echipa lor. Tot timpul ei se motivează mai mult cu noi, este un derby, dar cred eu că suntem favoriți și vrem să ne respectăm statutul 
- Darius Olaru

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.