Liga 1

Octavian Popescu, cel mai tânăr marcator al sezonului » Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru, cuceriți de puștiul-minune de la FCSB

Octavian Popescu (18 ani) a stabilit scorul final în FCSB - Poli Iași, 3-1, și a devenit cel mai tânăr marcator din acest sezon de Liga 1.

Articol de Liviu Manolache  —  sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Octavian Popescu (18 ani) a stabilit scorul final în FCSB - Poli Iași, 3-1, și a devenit cel mai tânăr marcator din acest sezon de Liga 1. 

Octavian Popescu a depășit statutul de revelație. Mijlocașul confirmă meci de meci la FCSB. Astăzi a oferit o pasă decisivă și a reușit primul gol, cu un șut bine plasat, după ce l-a evitat elegant pe Sorin Bușu.

Liga 1. Cei mai tineri marcatori ai sezonului: 

JucătorEchipăData nașterii
Octavian PopescuFCSB27.12.2002
Andrei IstrateFCSB15.03.2002
Luis NițuGaz Metan30.05.2001

FCSB. Octavian Popescu, lăudat de Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru

Este polivalent, are calitate, s-a adaptat bine și în poziția de extremă. Dar cred că inter este poziția perfectă pentru el, să vină mereu cu fața la poartă. Pentru mine este un mare câștig. Copilul are noroc și că lucrează cu Neubert.
- Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

Uite că uşor, uşor, s-ar putea să-l vedem şi pe el. Atenţie, e foarte tânăr, are timp să înveţe lucruri. Uitaţi-vă unde-i mingea, tot timpul aproape de picior. Cred că golul ăsta îl va ajuta, cred că va marca mai multe goluri. Sper să o facă, e foarte tânăr încă. Dar ce face, ce joacă, e de-a dreptul... Chiar vrei să te uiţi la FCSB. Joacă un fotbal bun
- Basarab Panduru, la Telekom Sport

VIDEO. Ciprian Paraschiv, laude pentru Moruțan: „Olimpiu este un fotbalist de top!”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.