Liga 1

FCSB. Anamaria Prodan, mesaj pentru jucătorii forțați de Gigi Becali să rezilieze contractul: „Sunteți bărbațI? Faceți asta!”

Anamaria Prodan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 ianuarie 2021

Gigi Becali (62 de ani) a declarat că niciun jucător de la FCSB nu mai este reprezentat de Anamaria Prodan, iar impresarul a reacționat dur și l-a atacat pe finanțatorul „roș-albaștrilor”.

Conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan continuă, după ce patronul de la FCSB și-a obligat jucătorii să nu mai fie reprezentați de soția lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a reacționat nervos și l-a jignit, din nou, pe finanțatorul roș-albaștrilor.

Anamaria Prodan: „Am contracte foarte bine făcute”

„Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB! Dacă acești jucători, care sunt obligați de patron, pentru că așa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte.

Dacă jucătorii Stelei au curaj și sunt bărbați, atunci ei merg la Gigi Becali și-i spun acestuia frumos: «Noi avem un contract, mergem cu el până la capăt», a declarat Anamaria Prodan pentru Digisport.

Anamaria Prodan: „E vai de mama lui. El să fluiere la oi, atât poate”

Doar n-o să credeți că va scoate acum 8 jucători din primul 11 al FCSB-ului ca să-i dea afară pentru că au contracte cu mine. Hai să nu exagerăm, că nu e Gigi Becali buricul pământului, da? E vai de mama lui. Nu poate să joace toată nunta după cum vrea el. pentru că nu are voce, falsează. El să fluiere la oi, atât poate
Anamaria Prodan

VIDEO. Anamaria Prodan, despre jucătorii care au trădat-o: „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile și se smulg singure”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.