Liga 1

Întăriri la FCSB pentru derby-ul cu Dinamo: „M-am întors”

+16 Foto
Ionuț Panțîru (24 de ani) a primit o veste excelentă înainte de meciul cu Dinamo, de miercuri: a scăpat de COVID-19 și poate face parte din lotul echipei pentru „Derby de România”. FOTO: Facebook FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 ianuarie 2021

Ionuț Panțîru (24 de ani) a primit o veste excelentă înainte de meciul cu Dinamo, de miercuri: a scăpat de COVID-19 și poate face parte din lotul echipei pentru „Derby de România”.

  • Partida dintre Dinamo și FCSB va avea loc miercuri, de la ora 20:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

Ionuț Panțîru a fost depistat pozitiv după ce FCSB s-a întors din cantomanetul din Turcia, înainte de meciul cu Viitorul din etapa a 17-a, încheiat la egalitate, scor 2-2. Fundașul stânga va avea însă o misiune dificilă, să-l scoată din primul „11” pe Risto Radunovici, muntenegreanul sosit de la Astra, care a fost titular la „roș-albaștri” în toate cele cinci partide din 2021.

Ionuț Panțîru a ieșit din izolare

Ionuț Panțîru a stat 14 zile la izolare, iar astăzi a revenit la antrenamentele echipei pregătite de Toni Petrea. Fundașul stânga a postat o poză pe Instagram din vestiarul echipei, alături de mesajul: „M-am întors”.

Captură Instagram Ionuț Panțîru

17 meciuria evoluat Ionuț Panțîru în acest sezon pentru FCSB

3 pase de gola oferit Ionuț Panțîru în acest sezon

Derby de România, de două ori într-o săptămână

Dinamo și FCSB se vor întâlni de două ori într-o perioadă foarte scurtă. Mai întâi miercuri, în campionat, apoi miercurea viitoare, pe 10 februarie, în optimile Cupei României. Ambele partide se vor juca pe terenul lui Dinamo.

VIDEO. Dumitru Dragomir: „FCSB e o echipă plină de individualiști. Agenții caută altceva”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.