Stranieri

FOTO Dennis Man a oferit imaginea serii, din vestiar, înainte de Napoli - Parma » Detaliul care a atras toată atenția fanilor

Dennis Man (22 de ani) a distribuit o imagine din vestiarul Parmei, cu câteva zeci de minute înainte de startul partidei cu Napoli. Apărătorile fotbalistului român au atras toată atenția.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 ianuarie 2021

Dennis Man (22 de ani) a postat pe Instagram o imagine inedită din vestiarul Parmei, cu câteva zeci de minute înainte de startul partidei cu Napoli. Apărătorile fotbalistului român au atras toată atenția. 

Parma a spart pușculița în această iarnă și a plătit 11 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man. Internaționalul a apărut pe foaia de rezerve în primul meci, cel împotriva lui Napoli, dar nu a uitat de România. A postat o fotografie din vestiar, în care sar în ochi apărătorile inscripționate cu însemnele clubului UTA, echipa unde s-a format. 

Dennis Man, mesaj pentru fanii celor de la FCSB 

Man nu a uitat însă nici de FCSB. Îmbrăcat în echipamentul Parmei, Dennis Man a transmis încă un mesaj pentru fanii fostei formații. Clipul a fost distribuit pe pagina de facebook a roș-albaștrilor.

Vreau să mulțumesc întregii suflări roș-albastre pentru momentele petrecute împreună. Chiar dacă nu ați fost pe stadion în ultimul timp, noi mereu v-am simțit susținerea. Au fost cei mai frumoși 4 ani și jumătate din viața mea. Mi-am îndeplinit visurile de a juca la Steaua și în fața suporterilor. Voi rămâne alături de voi și voi fi unul de-ai voștri
- Dennis Man, mesaj pentru fanii FCSB

VIDEO. Dennis Man, mesaj emoționant pentru foștii colegi de la FCSB

>

Citește și alte știri despre transferul lui Dennis Man la Parma:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.