Liga 1

Laszlo Balint, apariție furioasă la interviuri: „Vreau să pierd din cauza prostiei mele, nu din alte motive!”

+36 Foto
Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul celor de la UTA, a avut o izbucnire la adresa lui Cătălin Popa, arbitrul meciului cu Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 31 January 2021

Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul celor de la UTA, a avut o izbucnire la adresa lui Cătălin Popa, arbitrul meciului pierdut cu Dinamo, scor 0-1. 

Laszlo Balint este recunoscut drept un antrenor cerebral, calm. Antrenorul arădenilor a apărut astăzi furios la interviul de după meci, tunând în direcția arbitrului Cătălin Popa.

UTA - Dinamo 0-1. Laszlo Balint îl atacă pe Cătălin Popa

„N-am vorbit niciodată de arbitraj, dar e al treilea meci în care ei sunt în lumina reflectoarelor. Etapa trecută, la Iași, am avut penalty clar la Antal. Azi avem penalty superclar la Roger. De ce nu se dă?! Hai să fim corecți, să ne respectăm munca. Mi-am văzut mereu de meseria mea. Atunci să centreze domnii arbitri, să dea ei cu capul. Ce să se întâmple de am pierdut? E foarte greu când începi de la 0-1, împotriva unei echipe ca Dinamo. 

Când joci un asemenea meci, ok, e sport, fotbal, poți pierde, dar vreau să pierd din cauza prostiei mele, nu din alte motive. Chiar mi s-a spus, suntem echipa împotriva căreia s-au dictat cele mai multe penalty-uri. Domnul Cătălin Popa ne-a arbitrat și cu FCSB, când meciul a fost rupt de un penalty”, a declarat Laszlo Balint, la TV Telekom Sport. 

Două penalty-uri ratate de arbitru în UTA - Dinamo

1. În minutul 18, la o pătrundere pe dreapa a lui Sorescu, Florin Ilie, venit să-l blocheze, a respins cu piciorul, de unde mingea i-a sărit în mâna dreaptă, mult îndepărtată de corp. În acest gen de faze se acordă penalty, însă Cătălin Popa a lăsat jocul să curgă. 

2. La cealaltă poartă, la o minge ce se îndrepta spre Eșanu, Puljic a încercat să-l protejeze de Roger, care venea lansat. Stoperul dinamovist l-a urmărit pe adversar și a camuflat cu un cot în pieptul brazilianului, obișnuita „barieră" folosită de fundași. Un fault de penalty, de asemenea ignorat de „centralul" partidei.

FOTO. Cele mai tari imagini din UTA - Dinamo 0-1:

+36 Foto
FOTO: Alexandra Fechete

Citește și alte știri despre UTA - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.