Liga 1

EXCLUSIV Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

Dennis Man a semnat cu Parma

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 februarie 2021

Transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma nu rămâne fără urmări. Impresarul Anamaria Prodan (48) spune că se va judeca cu fotbalistul, care are de plătit penalizări mari după ce a „rupt” contractul cu ea. 

Dennis Man a ajuns la Parma fiind reprezentat de firma de impresariat la care Giovanni Becali este consilier. Fotbalistul arădean era reprezentat de Anamaria Prodan, dar a fost convins să semneze o hârtie prin care Giovanni Becali a fost împuternicit să îl reprezinte în tratativele cu Parma. Această „ruptură” a contractului cu Anamaria Prodan nu va rămâne fără urmări, după cum impresarul a explicat la emisiunea GSP Live.

Anamaria Prodan: „Dennis Man s-a lăsat șantajat”

>

„Dennis personal mi-a spus că nu vrea să semneze cu ei, că nu are cum să îl oblige să semenze cu el. I-am spus «fă cumva să le fie bine tuturor». L-au obligat să semneze o hârtie de o zi, Dennis practic a ieșit din contractul cu mine și trebuie să plătească penalizările, care sunt mari (zâmbește). Avem clauze, sunt în oglindă. Eu îl încalc, plătesc, aceeași sumă pe care o plătește el dacă încalcă contractul.

Eu nu sunt agent afiliat FRF, sunt agent afiliat Federației din Dubai, iar contractul meu cu Dennis Man produce efecte. Eu cu Dennis Man mă voi judeca în civil. Contractul este legal, atât pot spune. Mă voi adresa instanțelor din România și Dennis știe lucrul ăsta. Când Dennis a semnat contractul tatăl său a fost acolo, ambii ne-am asumat aceste clauze. Atât timp cât noi avem toate conversațiile legale, înregistrate, scrise, de 5 ani de zile... păi 5 ani de zile mă recunoști și acum nu? Contractul este valabil.

Dennis Man a încălcat contractul, s-a lăsat șantajat, nu a avut puterea să refuze. În noaptea în care a făcut vizita medicală, el și tatăl său au vorbit cu mine. M-au rugat să vină urgent la tratative Alessandro Moggi. Adică eu. După care nu mai răspunzi la telefon, închizi telefoanele și îmi dai un mesaj la final că ți-e groază că ai semnat niște acte cu Steaua, că aveai datorii la Gigi Becali și că dacă mai vorbești cu mine îți ia Gigi Becali și banii ăia

Un șantaj atât de urât și ordinar... scuză-mă, dar dacă nu suntem bărbați absolut deloc, ne judecăm! Munca mea de ani de zile, miile de telefoane și deplasări, toate întâlnirile cu scouteri, președinți și cluburi mari, ce se întâmplă cu ele? Bine că am vorbit prin mesaje, că mă pomeneam că veneau tatăl lui Dennis Man sau el să îmi spună că nici nu mă cunosc. Când un om te ajută 5 ani și te ia de la Liga 2, unde e caracterul?”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea GSP Live. 

Îmi doresc pentru Dennis din toată inima mea să arate că poate, dar ca jucător dacă nu ai forță și ce îți trebuie în pantaloni stai cu capul în jos, nu mai ești bărbat - Anamaria Prodan, la GSP Live

Citește mai multe știri despre transferul lui Dennis Man:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.