Tenis

Simona Halep, primele declarații după victoria cu Potapova: „Aveam nevoie de asta” » Ce schimbare a remarcat

+19 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 februarie 2021

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a învins-o pe rusoaica Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA), în turul secund al Gippsland Trophy, turneu organizat la Melbourne, ca pregătire pentru Australian Open, scor 6-4, 6-4.

  • Simona Halep va juca în turul III cu învingătoarea partidei dintre Laura Siegemund și Destanne Aiava

La finalul primei partide oficiale din 2021, Simona a vorbit despre revenirea în circuit și despre schimbarea de pe terenurile de la Australian Open, explicând că acum sunt mai rapide.

„A fost un început bun și aveam nevoie pentru că nu am jucat un meci oficial din 2020. A trecut mult timp, am vrut să simt terenul. Știam că va fi un meci foarte dificil, Potapova lovește foarte puternic. Dar am tot ce am avut avut mai bun și m-am calificat în runda următoare. Mereu a greu să joci contra jucătoarelor care lovesc puternic, pe orice suprafață.

Da, condițiile de joc sunt mai rapide. Am simțit asta. Dar atmosfera a fost plăcută și m-am bucurat să văd din nou fani în tribună. Vă mulțumesc. Mi-a lipsit publicul anul trecut și mă bucur să văd fani în tribună”, a spus Simona Halep la interviul de la finalul partidei cu Anastasia Potapova.

FOTO. Imagini tari din meciul Halep - Potapova

VIDEO. Simona Halep așteaptă JO de la Tokyo: „Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă”

>

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.