Liga 1

EXCLUSIV Gigi Becali i-a speriat pe italieni: „Cei de la Parma spun că nu vor mai aduce jucători de la Steaua, ci de la cluburi serioase”

Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 februarie 2021

Dennis Man (22 de ani) s-a transferat de la FCSB la Parma după ce un scandal imens a izbucnit în prealabil. În discuțiile tensionate au fost implicați Gigi Becali (62), Giovanni Becali (68) și Anamaria Prodan (48).

Anamaria Prodan, impresarul care îl reprezenta pe Dennis Man, a fost înlăturată din afacere, iar cel care a intermediat transferul în cele din urmă a fost Giovanni Becali, prin intermediul firmei de impresariat a lui Dragoș Sârbu.

Anamaria Prodan: „Oamenii de la Parma îmi mulțumesc pentru tot”

>

Circul produs în jurul transferului i-ar fi speriat pe oficialii Parmei, susține Anamaria Prodan, care a spus la emisiunea GSP Live că aceștia nu au de gând să mai cumpere jucători de la FCSB după acest episod.

„Coroana mea este și mai sclipitoare. Faptul că oamenii de la Parma îmi mulțumesc pentru absolut tot și îmi spun «Ana, cu tine voi lucra toată viața și sper că nu vom mai aduce jucători de la Steaua București (n.r. - FCSB), ci de la cluburi serioase», mi se pare că e cel mai frumos lucru. Oamenii cu care eu am lucrat la Parma mi-au transmis asta. 

Eu sunt acoperită de dovezi. Tot fotbalul românesc mi-a dat mesaje, nu știu dacă am mai primit vreodată atâtea mesaje. De la cel mai mare nivel până la liga a 4-a. «Fabulos, nu îmi vine să cred că se întâmplă așa ceva, dar pentru mine ești numărul 1»”, a afirmat impresarul la emisiunea GSP Live. 

11 milioane de europrimește FCSB în schimbul lui Dennis Man de la Parma. Suma s-ar putea ridica la 13 milioane de euro, în funcție de atingerea anumitor bonusuri

Citește mai multe știri despre subiectul Dennis Man la Parma:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.