Stranieri

Ștefan Radu, prestație extraordinară în Atalanta - Lazio: „L-a anulat pe Ilicic. Viață lungă, Boss!”

Ștefan Radu vs. Josep Ilicic în Atalanta - Lazio 1-3 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday, 01 February 2021

Ștefan Radu, nota 8 în Corriere dello Sport după Atalanta - Lazio 1-3: „S-a apărat ca-n vremurile bune și de la una dintre cele zece intercepții ale sale a ieșit golul lui Marusic. Cel mai bun meci stagional”.

După Răzvan Marin, care a strălucit în Cagliari - Sassuolo 1-1, și celălalt titular român incontestabil din Serie A a ieșit în evidență în prima etapă a returului. N-a jucat miercuri în Cupă, dar a contribuit la vendeta din campionat, 3-1 cu Atalanta. 

Ștefan Radu, lăudat după Atalanta - Lazio 1-3: „Viață lungă, Boss!”

Ștefan Radu a fost integralist la Bergamo, iar Corriere dello Sport l-a notat cu 8. „Gigant. A urcat și l-a anulat pe Ilicic. De la una dintre intercepțiile sale (au fost zece în total) s-a născut primul gol al lui Marusic. S-a apărat ca-n vremurile bune. Cea mai bună prestație în această stagiune. Viață lungă, Boss!”.

Ștefan Radu, la 4 meciuri de Favalli în istoria lui Lazio

Și Gazzetta dello Sport l-a apreciat: „S-a simțit în largul său în duelurile cu Iličici și cu Miranciuk”. Fundașul de 34 de ani mai are patru partide pentru a deveni și jucătorul lazial cu cele mai multe prezențe all-time, la egalitate cu Giuseppe Favalli (401). 

„Lazio cu mine pe teren? Nu știu, poate că le e frică de mine și fug toți! Acum două săptămâni, am depășit bariera clubului de meciuri în Serie A și orice evoluție la Lazio reprezintă o mare bucurie. Nu reușesc să-mi găsesc cuvintele gândindu-mă la acest record, dar sunt foarte fericit să joc în fiecare duminică”, a mărturisit Radu.

VIDEO. Rezumatul video al meciului Atalanta - Lazio 1-3

Citește mai multe știri despre stranierii din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.