Liga 1

EXCLUSIV Anamaria Prodan s-a dat de gol! Cum a mărturisit că a practicat o metodă ilegală: „Ne feream de Gigi Becali, să nu afle”

+13 Foto
Anamaria Prodan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 februarie 2021

Anamaria Prodan (48 de ani) a fost invitată în această dimineață la GSP Live. În cadrul dialogului cu moderatorul emisiunii, impresarul a mărturisit că obișnuia să se întâlnească cu oficialii altor cluburi alături de Dennis Man (22), fără ca Gigi Becali (62), finanțatorul de la FCSB, să știe. 

Dennis Man a ajuns la Parma la capătul unor tratative purtate la început de Anamaria Prodan, fostul reprezentant legal al jucătorului, apoi de Giovanni Becali, cu care fotbalistul arădean a semnat după ce a „rupt” contractul pe care-l avea cu soția lui Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și metoda ilegală practicată în cazul lui Dennis Man

De-a lungul ultimilor ani, în care Anamaria Prodan l-a reprezentat pe Dennis Man, impresarul a dezvăluit că și-a făcut o obișnuință din a se întâlni cu oficialii altor cluburi alături de jucător, fără ca finanțatorul de la FCSB să știe. 

Or acest lucru este interzis pentru fotbaliștii care nu se află în ultimele 6 luni de contract. În cazul acestora, pentru a fi contactați, este nevoie de acceptul clubului de care aparțin! Iar cum Gigi Becali era ținut în „ceață” de Anamaria Prodan, înseamnă că fotbalistul era contactat fără ca FCSB să își fi dat acordul.

Anamaria Prodan: „Ne feream de Gigi Becali, să nu afle”

„Munca mea de ani de zile, miile de telefoane și deplasări, toate întâlnirile cu scouteri, președinți și cluburi mari, ce se întâmplă cu ele? N-am spus de-a lungul timpului câți au fost. El mergea la masă cu mine și cu taică-su și ne feream de Gigi Becali de multe ori, să nu afle, că mă ruga: «să nu cumva să îi spui lui Dennis Man că a venit ăla pentru el, să nu cumva să știe Dennis Man sau ta-su»”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Eu nu sunt agent afiliat FRF, sunt agent afiliat Federației din Dubai, iar contractul meu cu Dennis Man produce efecte. Eu cu Dennis Man mă voi judeca în civil. Contractul este legal, atât pot spune 
- Anamaria Prodan, la GSP Live

Feyenoord, Sheffield United, Norwich City, ȚSKA Moscova și LA Galaxy sunt doar câteva dintre echipele care s-au interesat de Dennis Man în ultimii ani, înainte ca Parma să îl transfere pe tânărul atacant de bandă.

2024este anul în care ar fi expirat contractul lui Dennis Man cu FCSB

Emisiunea integrală cu Anamaria Prodan:

Citește mai multe știri despre Anamaria Prodan și Dennis Man:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.