Liga 1

VIDEO + FOTO Radu Petrescu, două decizii la limită în Chindia - CFR Cluj, ambele în favoarea campioanei! Reacția lui Mihai Stoica

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 52 al partidei cu Chindia, dintr-un pebalty contestat de gazde.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 februarie 2021

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 52 al partidei cu Chindia, dintr-un penalty contestat de gazde.

UPDATE 22:40 / Ion Crăciunescu, verdict pentru fazele din Chindia - CFR

Ion Crăciunescu a analizat cele două faze contestate de Chindia. Spune că penalty-ul primit de CFR Cluj a fost acordat corect, dar că formația din Târgoviște ar fi trebuit să beneficieze la rândul ei de o lovitură de pedeapsă, în minutul 57, când Ben Youssef îl lovește pe Pițian. 

Chindia - CFR Cluj, două faze controversate

CFR Cluj s-a chinuit în prima repriză a partidei de la Ploiești, de pe arena „Ilie Oană”. A reușit să înscrie în minutul 52, la capătul unei faze controversate. Aflat într-un duel aerian cu Vinicius, Andrei Pițian ridică mâna spre minge. Din cauza ceții, nicio reluare nu a arătat exact dacă balonul a fost sau nu deviat.

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Penalty controversat în Chindia - CFR

„Centralul” Radu Petrescu a lăsat inițial jocul să meargă, apoi a revenit, la câteva secunde distanțe, probabil avertizat de tușierul. Mircea Grigoriu era însă mult mai prost plasat, la distanță mare de fază, cu vederea obstrucționată de mai mulți fotbaliști. Dâmbovițenii au protestat vehement, cerând și un fault în atac, pentru o împingere a lui Vinicius asupra lui Pițian. 

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Mihai Stoica, reacție după fazele din Chindia - CFR 

În minutul 57, Chindia a cerut la rândul ei un penalty. Ben Youssef sare dezordonat și îl lovește pe același Pițian cu brațul. Mihai Stoica, oficialul rivalei FCSB, a reacționat imediat pe Facebook. 

Păi cum facem cu antebrațul lui Ben Youssef în gâtul lui Pițian? Nu seamănă cu duelul Miron - Vojtus? Că hențul lui Camora de la același meci nu-l compar cu cel pentru care s-a dat penalty azi. Cea mai tare e că și ei vor VAR.
- Mihai Stoica

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.